Kesätyö – Raideliikenteen asiantuntijaharjoittelija
Sweco

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2021

Haemme Helsinkiin tai Tampereelle
RAIDELIIKENTEEN ASIANTUNTIJATEHTÄVIEN HARJOITTELIJAA

Haemme kesätyöntekijää raideliikenteen asiantuntijatehtäviin rataliikenneryhmään Helsinkiin tai Tampereelle. Raideliikenteen asiantuntijatehtävissä osallistut rataliikennettä koskeviin selvityksiin sekä rata- ja raitiotiehankkeisiin sisältyvään liikennesuunnitteluun. Olemme mukana useissa valtakunnan merkittävimmissä rataverkon kehittämishankkeissa ja suurten kaupunkiseutujen raitiotiehankkeissa. Työ on pääasiassa toimistossa tapahtuvaa asiantuntijatyötä, mutta projekteissa on mahdollista päästä osallistumaan myös maastokatselmuksiin. Teemme töitä erikokoisissa projekteissa. Pienet projektit voivat olla hyvinkin itsenäistä selvitystyötä, mutta isoihin projekteihin osallistuu tyypillisesti laaja joukko eri tekniikkalajeja, jolloin yhteistyön ja vuorovaikutuksen merkitys korostuu.

Raideliikenteen asiantuntijatehtävien harjoittelijana tehtävänäsi voi olla esimerkiksi:

  • projektipäällikön apuna toimiminen selvitystoimeksiannoissa
  • selvitysten ja suunnitelmien lähtötietojen kerääminen ja läpikäynti, esimerkiksi liikenteen toteumatietojen analysointi
  • liikennesuunnitteluun osallistuminen osana asiantuntijaryhmää
  • raideinfran ja liikenteen mallintaminen liikennesuunnitteluohjelmistoilla
  • avustavat tehtävät muissa maankäyttö- ja liikennesuunnitteluprojekteissa

Rataliikenneryhmän jäsenet työskentelevät usealla paikkakunnalla ympäri Suomea. Suurimmat toimipisteemme ovat Helsinki ja Tampere. Teemme päivittäin yhteistyötä oman ryhmän sekä muiden maankäyttö- ja liikenneasiantuntijoiden kanssa.

Mutkaton Sweco-porukka 
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. Odotamme, että sinulla on uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen!

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin ja jokavuotisissa kyselyissä kesätyöntekijämme ovat kiittäneet aidosti hyvästä ilmapiiristä ja työtehtävien mielekkyydestä. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan riippumatta kokemusvuosista. Swecolla pääset hyödyntämään omaa osaamistasi ja esihenkilösi sekä työkaverisi tukevat sinua ja ammatillista kasvuasi: sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija. Kesätyöntekijöidemme yleinen tyytyväisyys on korkealla tasolla ja moni jatkaakin meillä tehtävissään kesän jälkeen.

Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Haemme raideliikenteestä kiinnostunutta opiskelijaa, joka on suorittanut yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa liikennesuunnittelun ammattiaineopintoja. Työ edellyttää toimisto-ohjelmien sujuvaa osaamista ja halua kirjallisiin töihin. Taulukkolaskentaohjelmien ominaisuuksien tunteminen monipuolisesti on eduksi. Arvostamme paikkatieto-ohjelmien osaamista (QGIS ja ArcGIS) ja kykyä laatia havainnollisia karttaesityksiä. Useamman vuoden ammattiaineopinnot ja aikaisempi kokemus alalta katsotaan eduksesi. Olet motivoitunut oppimaan ja haluat saada kokemusta käytännön projektityöstä ja syventää osaamistasi yhteistyössä kokeneiden asiantuntijoiden kanssa.

Arvostamme lisäksi ennen kaikkea hyvää ja ennakkoluulotonta asennetta.

Hakeminen
Voit tutustua meihin myös erilaisissa opiskelijatapahtumissa ja opiskelijamessuilla, tule tutustumaan Swecoon ja juttelemaan työntekijöidemme kanssa.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja opintorekisteriotteesi meille alla olevan hakupainikkeen kautta. 

Kesätyöhakumme on avoinna 14.2.2022 asti mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea! Ilmoitathan hakemuksessasi, missä kaupungissa haluaisit työskennellä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot