(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ RAAHESSA
Finnsementti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019
Finnsementti Oy kuuluu CRH-konserniin, joka on yksi maailman johtavista rakennusmateriaaliyrityksistä. Valmistamme sementtejä Paraisten ja Lappeenrannan tehtailla. Strategiansa mukaisesti Finnsementti panostaa asiakaskokemuksen kehittämiseen, jatkuvaan parantamiseen sekä henkilöstön hyvinvointiin. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme rakennusalan paras asiakaskokemus. Finnsementti on mukana rakentamassa kestävää Suomea.

Olemme iloisia, että Finnsementti kiinnostaa sinua kesätyöpaikkana! Rekrytoimme tänäkin vuonna kesäharjoittelijoita Raahen kuonajauhetehtaalle keskeytymättömään kolmivuorotyöhön. Työ on teollista prosessityötä, johon sisältyy myös kunnossapitoa.

Osallistumme Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan ja noudatamme hyvän kesätyön periaatteita. Tarjoamme sinulle kesäksi mielenkiintoisia tehtäviä sekä kivat ja osaavat työkaverit.

Kesätyöhakumme on avoinna 28.2.2019 asti mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea! Ilmoitamme kaikille hakijoille, olemmeko voineet tarjota kesätyöpaikan vai ei.

Yhteyshenkilömme mahdollisia kysymyksiä varten on henkilöstöassistentti Minna Kuosmanen, minna.kuosmanen@finnsementti.fi.