Kesätyö - Puutarhurin apulainen / vihertyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Hei sinä asiakaslähtöinen ja hyvän asenteen omaava tekijä, haluatko kerryttää työkokemustasi ja ansaita ylimääräistä kesän rientoihin tai syksylle säästöön?


Jos vastasit ”kyllä”, niin tule meille viettämään kesäsi duunISSa!


Etsimme PUUTARHURIN APULAISIA / VIHERTYÖNTEKIJÖITÄ kesätyöntekijöiksi OULUUN.


TYÖNKUVASI
Tehtävässä osallistut asiakaskohteidemme puisto- ja viheralueiden hoitoon puutarhurin apuna. Työtehtäviisi kuuluu mm. istutusalueiden valmistelua ja kitkemistä sekä ruohonleikkuuta.


Työajat vaihtelevat kohteittain ja ne varmentuvat kevään edetessä. Laitathan siis hakemukseesi sinulle sopivimmat työajat sekä tiedon halukkuudestasi koko- tai osa-aikaiseen työhön, räätälöidään niistä sinullekin sopiva kesäduunISSa-soppari! Suurin osa kesän tuurauksista sijoittuu touko-elokuun välille ja palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan.


TOIVOMME SINULTA
Ole rohkeasti oma itsesi ja kerro meille toiveistasi sekä osaamisestasi hakemuksessasi. Tärkeintä on ennen kaikkea asenteesi ja asiakaslähtöisyys. Asenne meillä tarkoittaa halua oppia, aktiivisuutta sekä rohkeutta kysyä neuvoa, asiakaslähtöisyys taas halua vastata asiakkaidemme tarpeisiin laadukasta palvelua tuottaen. Tähän tehtävään valittavilta edellytämme B-ajokorttia. Aikaisempi työkokemus, voimassa oleva työturvallisuuskortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi, joten mainitsethan niistä hakemuksessasi.


Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Meillä ISS Palveluilla pääset oppimaan välittävässä ja kannustavassa työympäristössä, meillä voit olla oma itsesi.


Kiinnostuitko? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 12.5.2021.


Kesätyö ISS Palveluilla voi olla tulevaisuutesi kannalta merkittävässä roolissa, olet sitten työuraasi vasta aloitteleva tai hieman kokeneempikin tekijä. Käy ihmeessä tutustumassa meillä uransa aloittaneiden mietteisiin siitä, minkälaista oppia ja mahdollisuuksia kesätyö ISS Palveluilla on heidän uralleen tarjonnut: https://toissa.iss.fi/artikkelit/ensimmainen-tyopaikka-on-usein-uran-tarkein.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot