(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö Puutarhuri/ VIhertyöntekijä Ouluun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020
Haemme osaavia PUUTARHUREITA / VIHERTYÖNTEKIJÖITÄ kesäksi Ouluun.

Tehtävässä osallistut asiakaskohteidemme puisto- ja viheralueiden hoitoon. Työskentelet kokopäiväisesti sopimuksen mukaan. Kyseessä on määräaikainen työsuhde toukokuulta syyskuulle asti.

Sinulla on itsenäinen ja omatoiminen työote, ja teet töitä tehokkaasti niin yksin kuin tiimissäkin. Toivomme sinulta puutarhurin koulutusta ja/tai kokemusta alan tehtävistä. Kasvinsuojeluainetutkinnon katsomme eduksi.

Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse kesän rientoja tai syksyn säästöjä varten. Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja perehdytämme sinut tehtävääsi. ISS Palvelut maksaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.3.2020 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.

Tunnelmia kesätyöpaikoistamme voit käydä katsomassa myös YouTubesta

Käytämme kesätyöhauissa sekä video- että puhelinhaastatteluja. Kummassakin näissä pärjäät reippaalla mielellä ja olemalla oma itsesi.

Videohaastatteluun tulee kutsu sähköpostilla, joten muista seurata sähköpostiasi! Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä rekrytiimiimme sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@iss.fitai puhelimitse joko soittamalla tai viestittämällä WhatsAppissa numeroon +358504430895. Soittoajat ovat 4.2 alkaen tiistaisin ja torstaisin klo 14-15.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.