(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö Puutarhuri Rovaniemelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2019
Haemme nyt osaavaa PUUTARHURIA kesäksi Rovaniemelle.

Tehtävässä osallistut asiakaskohteidemme puisto- ja viheralueiden hoitoon. Työskentelet kokopäiväisesti sopimuksen mukaan. Kyseessä on määräaikainen työsuhde toukokuulta syyskuulle asti.

Sinulla on itsenäinen ja omatoiminen työote, ja teet töitä tehokkaasti niin yksin kuin tiimissäkin. Toivomme sinulta puutarhurin koulutusta ja/tai kokemusta alan tehtävistä.

Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Siksi edellytämmekin kaikilta kesätyöntekijöiltämme iloista asiakaspalveluasennetta, sillä kaikesta toiminnastamme välittyy "Service with a Human Touch".

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 21.4.2019 osoitteessa www.iss.fi ja liity huippujengiin. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.

ISS Palvelut on jo kahdeksatta kertaa mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Lue lisää mm. hyvän kesätyön periaatteista www.kesaduuni.org.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -