(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, Puunhankinta, Pohjoinen alue
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2020

Kesätöissä saat arvokasta kokemusta oman opiskelualasi töistä. Tarjoamme monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kansainvälisessä yrityksessä, joka rakentaa kestävämpää huomista. Me inspiroidumme biotalouden rajattomista mahdollisuuksista ja viitoitamme tietä tulevaisuuteen, jossa maailma ei ole enää riippuvainen fossiilisista raaka-aineista. Tule mukaan!

 

Haemme nyt kesätyöntekijöitä puunhankinnan tehtäviin pohjoisen alueen metsäasiakasyksikköihimme Seinäjoelle, Vaasaan, Pietarsaareen, Viitasaareen ja Kajaaniin.

 

Kesätyöt

Kesäharjoittelijana UPM Metsällä saat arvokasta ja monipuolista työkokemusta puunhankinnan pitkästä arvoketjusta, niin puukauppaan kuin operatiiviseen toimintaan liittyvistä eri tehtävistä. Tehtäväsi voivat koostua puunostoa ja metsäpalveluiden myyntiä tukevista tehtävistä, kuten hakkuu- ja metsänhoitotyöehdotusten valmistelusta ja esittelystä sekä yhteydenotoista asiakkaisiin. Tehtäväsi voivat olla myös korjuun ja metsänhoidon laaduntarkastuksen maastomittauksia, leimikoiden suunnitteluvalmiuden tekoa tai korjuu- ja kuljetusyrittäjäverkoston ohjaukseen osallistumista. Pääset näkemään ja ohjaamaan koko logistista ketjua kannolta tehtaalle.

UPM Metsä vastaa puuraaka-aineen hankinnasta UPM:n tuotantolaitoksille Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa. Valtaosan puusta hankimme Suomesta yksityismetsänomistajilta, joille tarjoamme myös monipuolisia metsänhoito- ja asiantuntijapalveluita. Lisäksi vastaamme sekä UPM:n että sopimuskumppaneidemme metsien hoidosta. Meillä on oma taimitarha Joroisissa ja metsänhoitotöihin erikoistunut tytäryhtiö UPM Silvesta. Kaiken kaikkiaan palveluksessamme on noin 650 metsäammattilaista, jotka työskentelevät 120 eri paikkakunnalla. Puun korjuusta, kuljetuksista ja metsänhoitotöistä huolehtii 200 yrittäjän verkosto, joka työllistää yli 2000 henkilöä.  www.upmmetsä.fi

 

Kesätyöntekijämme

  • Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä yhteistyötaitoja ja reipasta, itsenäistä asennetta työhön.
  • Tehtävät edellyttävät metsäalan perusosaamista joten jos opiskelet metsäalaa tai soveltuvaa insinööritiedettä, siitä on varmasti hyötyä.
  • Suoritat sovitut työtehtävät vastuullisesti, mutta rohkenet kysyä neuvoa, kun sitä tarvitset.
  • Olet kiinnostunut oppimaan puunhankinnan moniosaajaksi.
  • Työskentelet niin toimistossa kuin maastossakin, joten tarvitset oman auton käyttöösi.
  • Osaat sujuvasti suomea, englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

 

UPM työpaikkana

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu turvallisuus, osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Oletko valmis?

Lisätietoja kesärekrytoinnin aikatauluista, hakemisesta ja kesätyöpaikoista löydät osoitteesta www.upm.fi/kesa.

Kuule lisää kesätöistä ja kysy! Järjestämme useita webinaareja, ilmoittaudu sinulle sopivaan kesätyöwebinaarisivullamme.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen haun päättymistä. 

Täytä hakijaprofiilisi sekä hakemus huolellisesti, lisääthän myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeen. Haku päättyy 14.02.2021. 

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä meihin sähköpostitse summer@upm.com tai puhelimitse 0204146600. 

Osallistumme vastuullinen kesäduuni –kampanjaan. 

Huomioithan, että kesätyötehtäviin ei ole mahdollista saada sopeutumisrahaa, tai/ja maahanmuuttotukea. 

UPM on tupakoimaton työpaikka.