(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, puhelinpalvelu
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Kelan yhteyskeskus on yli 400 asiakaspalvelun ammattilaisen työyhteisö. Toimimme viidellä eri paikkakunnalla ja hoidamme Kelan puhelinpalvelua valtakunnallisesti. Vuosittain hoidamme lähes 2 miljoonaa asiakaskontaktia. 

Haemme kesätyöntekijöitä yhteyskeskukseen Pietarsaareen. Työ alkaa 11.5. tai sopimuksen mukaan toukokuussa. 

Oletko asiakaspalveluhenkinen tekijä ja innokas oppija? Nautitko asiakkaiden auttamisesta ja erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamisesta? Hienoa, niin mekin! 

Työssäsi ohjaat ja neuvot kokonaisvaltaisesti eri elämäntilanteissa olevia Kelan asiakkaita puhelimitse. Käytät asiakkaiden neuvontaan erilaisia tietojärjestelmiä. Olet tärkeässä roolissa asiakkaan ja Kelan kohtaamisissa. Nopeasta tiedonhakutaidosta on sinulle etua. 

Sinulla on sopiva koulutus tai opiskelet parhaillaan. Arvostamme kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja tuntemusta sosiaalialasta. Sinulla on aito halu tehdä työtä asiakaspalvelussa. Sopeudut muuttuviin tilanteisiin ja tietotekniset työvälineet ovat sinulle tuttuja. Sinulla on hyvä suomen ja ruotsin kielen suullinen sekä kirjallinen taito. Katsomme eduksi sujuvan englannin kielen taidon. 

Tästä linkistä saat lisää tietoa Yhteyskeskus työskentelystä: https://www.youtube.com/watch?v=qJ1PUotXz4I

 

Saattaisit olla sopiva kesätyöntekijä meille, jos tunnistat itsesi näistä:

- Opiskelet korkeakoulussa ja sinulla on valmiuksia asiakaspalveluun.

- Sinulla on reipas asenne työhön

- Vaikka olet aktiivinen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja, kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn.

- Pystyt käyttämään useita eri tietojärjestelmiä samanaikaisesti ja sinulla on hyvät tiedonhakutaidot.

 

Me tarjoamme sinulle: 

- kattavan perehdytyksen tehtäviisi

- kokeneiden ja osaavien työkavereiden tue

- työpäivän lomassa lounaa

- liukuvan työajan niissä tehtävissä, joissa se on mahdollist

- viihtyisät työtilat ja ajanmukaiset työvälineet.

 

Työskentelet osana noin 12 henkilön tiimiä. Yhteyskeskuksen palveluaika on ma - pe klo 9-16, työvuoro voi sijoittua klo 7:45-18:15 väliin. Työpäivän pituus on 7t 15min (ke 7t 35min). Kesätyöntekijän palkka on alkaen 1 747 e/kk. Edellytämme kesätyöntekijöiltä vähintään 18 vuoden ikää. 

Teemme mahdollisesti haastatteluita ja palkkauksia jo hakuaikana. 

Hakulomakkeen täyttöön liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä osoitteeseen rekrytointi@kela.fi. Kesätyöntekijöiden valinnat tehdään maalis-huhtikuun aikana. Muistathan ilmoittaa hakemuksessasi, minkä ajanjakson voit työskennellä. 

Täytä hakemus osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi 29.2.2020 mennessä. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi. Liitäthän hakemukseesi mukaan CV:n.