Kesätyö – Prosessisuunnittelun harjoittelija
Sweco

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2021

Haemme Helsinkiin
PROSESSISUUNNITTELUN HARJOITTELIJAA

monipuolisiin prosessisuunnittelijan tehtäviin. Prosessisuunnittelijan tehtäviin kuuluu kemianteollisuuden hankkeissa vastata prosessista ja sen suunnittelusta sekä oikean tiedon antamisesta muille suunnittelualoille. Prosessisuunnittelijan dokumentteihin kuuluu esimerkiksi virtaus- ja PI-kaaviot, varoventtiili-, pumppumitoitukset, linja- ja venttiililuettelot sekä prosessi- ja toimintakuvaukset. Nämä valmistellaan yhdessä kokeneempien suunnittelijoiden kanssa. Swecolla on käynnissä useita hankkeita, joilla edistetään ilmastonmuutoksen torjuntaa. Pääset siis vaikuttamaan asioihin konkreettisesti.  

Mutkaton Sweco-porukka 
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. Odotamme, että sinulla on uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen!

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin ja jokavuotisissa kyselyissä kesätyöntekijämme ovat kiittäneet aidosti hyvästä ilmapiiristä ja työtehtävien mielekkyydestä. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan riippumatta kokemusvuosista. Swecolla pääset hyödyntämään omaa osaamistasi ja esihenkilösi sekä työkaverisi tukevat sinua ja ammatillista kasvuasi: sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija. Kesätyöntekijöidemme yleinen tyytyväisyys on korkealla tasolla ja moni jatkaakin meillä tehtävissään kesän jälkeen.

Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Olet kemian tekniikan opiskelija tai insinööriopiskelija ja haluat kehittyä suunnittelualan asiantuntijana. Haluat saada kokemusta käytännön projektityöstä ja syventää osaamistasi yhteistyössä kokeneiden ammattilaisten kanssa. Aiempi kokemus prosessisuunnittelusta katsotaan sinulle eduksi. Olet oma-aloitteinen, utelias oppimaan uutta ja otat vastuun töistäsi. Teet sen minkä lupaat ja viet asioita eteenpäin. Viihtyisä työyhteisömme tukee oppimista ja tekemistä.

Toivomme, että olet vähintään kolmannen vuoden opiskelija ja sinulla on käytynä tehdas/prosessisuunnittelun kurssit sekä olet opinnoissasi osallistunut tehdassuunnittelun projektiin. Huomioimme myös haussa osaamisesi simuloinnin ja prosessiturvallisuuden alueella.

Hakeminen
Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja opintorekisteriotteesi meille alla olevan hakupainikkeen kautta.

Kesätyöhakumme on avoinna 14.2.2022 asti mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot