Kesätyö: Prosessioperaattori
Sinebrychoff Supply Company Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Haemme prosessioperaattoreita kesäsesongin 2022 ajaksi

Onko lempijuomasi Coca-Cola, Battery vai kenties joku muu? Kiinnostaisiko työ juomien valmistuksen parissa? Haemme virvoitusjuomaosastollemme prosessioperaattoreita kesäsesongin 2022 ajaksi.

Sinebrychoff valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sinebrychoffin virvoitusjuomaosasto kuuluu juomien valmistukseen, jossa syntyvät huipputuotteemme, kuten Coca-Cola, Bonaqua ja Battery. Tiesitkö, että juomamme valmistetaan hiilineutraalisti, 100 % uusiutuvalla energialla?

Prosessioperaattorina vastaat juomien valmistuksesta. Valmistus on pitkälle automatisoitua mutta vaatii tarkkaa valvontaa. Valvonnan lisäksi tehtäviisi kuuluu raaka-aineiden käsittelyä sekä valmisteiden näytteenottoa ja analyysien tekoa. Työ on kolmivuorotyötä ja työpaikka sijaitsee Keravalla. Prosessioperaattorina sinulla on loistava tilaisuus työskennellä itse valmistuksen parissa ja oppia lisää valmistusprosessista elintarvikealalla.

Katsomme elintarvikealan- tai prosessikoulutuksen, meneillään olevat opinnot ja/tai työkokemuksen tehdastyöstä eduksi. Trukin ajotaidosta ja/tai suoritetusta B-ajokortista on etua tehtävässä mutta tarvittaessa annamme koulutuksen trukin käsittelyyn. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja fyysistä kuntoa sekä reipasta asennetta työhön.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, mukavat työkaverit, mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä ison yrityksen henkilöstöedut. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen (SEL).

Henkilöstömme terveys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita. Käymme yhdessä parempaan huomiseen, tähtäämme parempaan erityisesti neljässä osa-alueessa; NOLLA hiilijalanjälkeä, NOLLA vesihukkaa, NOLLA vastuutonta juomista ja NOLLA työtapaturmaa. Ensimmäisen tavoitteen saavutimme jo 2021, valmistamme juomamme nyt hiilineutraalisti. Muiden Yhdessä kohti NOLLAA -tavoitteiden osalta pyrimme siihen, että vedenkäyttömme on puolitettu, suomalainen alkoholikulttuuri on kohtuullisempaa ja työpaikkamme on turvallisempi kuin koskaan aiemmin.

Kesätyön kesto on pääsääntöisesti neljä kuukautta toukokuun - syyskuun välillä ja arvostaisimme, jos voisit työskennellä tuon ajan. Yksittäisiä rekrytointitarpeita voi olla jo huhtikuussa. Mainitsethan hakemuksessasi, milloin voit aloittaa ja mihin asti olet käytettävissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-osasto p. 050 526 7225 keskiviikkoisin klo 13 – 14, alkaen 19.1.2022. Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse peopleFI@carlsberg.com.

Hakuaika päättyy viimeistään 6.3.2022. Jätäthän hakemuksesi pian, sillä teemme haastatteluja ja valintoja jo hakuaikana!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1551170
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus, Prosessiteollisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kerava, Uusimaa
  • Lisätietoja antaa: HR-osasto p. 050 526 7225 keskiviikkoisin klo 13 – 14, alkaen 19.1.2022. Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse peopleFI@carlsberg.com.