Kesätyö: Prosessioperaattori
Sinebrychoff Supply Company Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021

Haemme prosessioperaattoreita kesäsesongin 2021 ajaksi

Kesätöihin raikkaiden juomien pariin? Haemme virvoitusjuomaosastollemme prosessioperaattoreita kesäsesongin 2021 ajaksi.

Sinebrychoff valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sinebrychoffin virvoitusjuomaosasto kuuluu juomien valmistukseen, jossa syntyvät huipputuotteemme, kuten Coca-Cola, Bonaqua ja Battery. Tiesitkö, että juomamme valmistetaan 100 % uusiutuvalla energialla?

Prosessioperaattorina vastaat juomien valmistuksesta. Valmistus on pitkälle automatisoitua mutta vaatii tarkkaa valvontaa. Valvonnan lisäksi tehtäviisi kuuluu raaka-aineiden käsittelyä sekä valmisteiden näytteenottoa ja analyysien tekoa. Työ on kolmivuorotyötä ja työpaikka sijaitsee Keravalla. Prosessioperaattorina sinulla on loistava tilaisuus työskennellä itse valmistuksen parissa ja oppia lisää valmistusprosessista elintarvikealalla.

Katsomme elintarvikealan- tai prosessikoulutuksen, meneillään olevat opinnot ja/tai työkokemuksen tehdastyöstä eduksi. Trukin ajotaidosta ja/tai suoritetusta B-ajokortista on etua tehtävässä. Tarvittaessa annamme koulutuksen trukin käsittelyyn. Arvostamme yhteistyötaitoja, hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta asennetta työhön.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä ison yrityksen edut. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen (SEL).

Kesätyön kesto on pääsääntöisesti neljä kuukautta touko - syyskuun välillä ja arvostaisimme, jos voisit työskennellä tuon ajan. Yksittäisiä rekrytointitarpeita voi olla jo alkukeväästä maalis-huhtikuussa. Mainitsethan hakemuksessasi, milloin voit aloittaa ja mihin asti olet käytettävissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-osasto (09) 2949 9397 tiistaisin klo 13 – 14, alkaen 2.2.2021.

Hakuaika päättyy 14.3.2021. Jätäthän hakemuksesi pian, sillä teemme haastatteluja ja valintoja jo hakuaikana.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää järjestelmämme kautta TÄÄLTÄ.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot