(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Projektiassistentti
Nivos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2018

Haemme tarkkaa projektiassistenttia

Tule työskentelemään yritykseen, joka vie energia-alaa eteenpäin!

Me nivoslaiset teemme töitä hyvällä fiiliksellä. Viemme asioita reippaasti eteenpäin ja kehitämme toimintaamme niin netti-, energia- kuin vesipuolellakin.

 

Tule meille varmistamaan tietojen oikeellisuus sähköverkkojen Datahub-projektiin ja verkkotietojärjestelmiin. Mahdollisuus jatkaa syksyllä opintojen ohessa.

 

Avaimet menestykseen sinulla on, kun olet tarkka, suorastaan pilkun viilaaja. Toivomme myös oma-aloitteista otetta ja uskallusta kysyä ja ottaa asioita esille. Tässä tehtävässä sinun pitää hallita  Excelin käyttö. Tämä tehtävä sopii erityisesti tradenomi- tai insinööriopiskelijalle tietojenkäsittelyn saralta. Tehtävässä ei edellytetä aiempaa työkokemusta alalta.

 

Autamme sinua onnistumaan tarjoamalla loistavan, valmentavan esimiestyön ja asiantuntijatiimin tuen. Nivoksen dynaamisessa työyhteisössä ja asiantuntevassa tiimissämme sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittää osaamistasi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöpäällikkö, DI Jarno Virtanen, puh. 050 386 3954. Lähetä hakemuksesi 15. 2. 2018 mennessä osoitteeseen
jarno.virtanen@nivos.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Aloitusajankohta: toukokuu
Kesto: kesätyö
Hakemukset: viimeistään 15.2.2017