(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Projekti-insinööriharjoittelija
Nivos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2018

Haemme projekti-insinööriä verkkojen suunnittelun avustaviin töihin

Tule työskentelemään yritykseen, joka vie energia-alaa eteenpäin!

Me nivoslaiset teemme töitä hyvällä fiiliksellä. Viemme asioita reippaasti eteenpäin ja kehitämme toimintaamme niin netti-, energia- kuin vesipuolellakin.

 

Tule meille verkkojen suunnittelun avustaviin  tehtäviin. Tehtävässä pääset tekemään mm. verkkojen dokumentointia ja tietojenkäsittelyä.

 

Avaimet menestykseen sinulla on, kun sinulla on asenne kohdallaan ja uskallusta kysyä ja tutustua toimialaan  Tehtävä sopii sinulle insinööriopintojen alkuvaiheessa oleva sähkö-, tietoliikenne- tai energiatekniikan opiskelija . Tehtävässä ei edellytetä aiempaa työkokemusta alalta.

 

Autamme sinua onnistumaan tarjoamalla loistavan, valmentavan esimiestyön ja perehdytyksen tehtäviin. Nivoksen dynaamisessa työyhteisössä ja asiantuntevassa tiimissämme sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittää osaamistasi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöpäällikkö, DI Jarno Virtanen, puh. 050 386 3954. Lähetä hakemuksesi 15.2.2018 mennessä osoitteeseen jarno.virtanen@nivos.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Aloitusajankohta: toukokuu
Kesto: kesätyö
Hakemukset: viimeistään 15.2.2017