(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ Projekti-insinööri (rakennuttaminen)
Ramboll

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2018

Hei sinä opintojesi loppuvaiheessa oleva talopuolen insinööri- tai diplomi-insinööri opiskelija!

Hae meille kesäharjoitteluun avustaviin projekti-insinöörin tehtäviin talopuolen rakennuttamisen yksikköömme Tampereelle. Avustat projektipäälliköitä eri hankkeissa kokemuksesi mukaisesti. Työhön sisältyy myös hankkeiden kustannusseurantaa, kokouksien ja urakkakilpailutuksien valmistelua sekä suunnittelunohjausta. Hoidat myös halutessasi lyhyitä rakennustöiden valvojien kesälomasijaisuuksia. Yksikkömme hankkeet sijaitsevat pääsääntöisesti Pirkanmaalla. Osana rakennuttamisen yksikköämme pääset kokemaan projektijohtamisen laidasta laitaan – pienistä projekteista aina suuriin kompleksisiin projekteihin asti! Tarvittaessa voit myös jatkaa syksyllä osa-aikaisesti.

Odotamme
Olet opintojesi loppuvaiheessa oleva talopuolelle suuntautunut insinööriopiskelija. Aiempi työmaakokemus katsotaan eduksesi. Asiakasrajapinnassa toimiminen on sinulle luontevaa ja pystyt konkretisoimaan hankkeen hyödyt ja haasteet ymmärrettävällä tavalla ja vastaamaan projektiesi laadukkaasta toteutuksesta asiakkaille. Sinulla on aktiivinen ote sekä oman työsi että työtehtävien kehittämiseen. Tiimihenkisyys ja yhdessä tekeminen ovat yksikkömme peruspilareita.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa"viimeistään 17.2.2019. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Klemetti, puh. (040) 661 4241.