(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Product Management Trainee
Telia

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten? Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin kehittämään verkottamispalveluita Teknologiayksikköön Helsinkiin ja vietä elämäsi kesä Telialla!

Kesätyöpaikka meillä tarkoittaa monelle räjähtävää lähtölaukausta koko uralle, sillä yli kolmasosa kesätyöntekijöistämme jatkaa työskentelyä meillä kesän jälkeenkin. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja varmista paikkasi ajoissa!

Tarjoamme kokoaikaista (38 h/vko) kesätyötä ajalle 1.5.-31.8.2019 Helsinkiin.

Työskentelet Telian verkottamisratkaisuista vastaavassa tiimissämme, jossa toimimme tarjoama- ja tuotehallinnan sekä tuotekehityksen parissa. Tulet osallistumaan erilaisiin tuotekehityshankkeisiin sekä migraatiotehtäviin. Työ sisältää muun muassa verkkolaitteiden sekä erilaisten verkonhallintaan ja valvontaan käytettävien ohjelmistojen määrittelyjä, testaamista sekä dokumentointia. Samalla opit verkkoteknologioista ja miten Telialla toimitaan palvelukehityksen parissa.

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Töitä tehdään liukuvasti arkisin klo 7-17 välillä. Päivän aikana saatat tehdä vaihtelevasti erilaisia tuotehallintaan liittyviä tehtäviä kuten esimerkiksi päätelaitteiden ohjelmistopäivityksiä tai tuote- ja palvelukuvausten päivityksiä.

Mitä tarjoamme

Kesän aikana pääset työskentelemään itsenäisesti ja vastuullisesti. Tukenasi toimii laaja joukko alan huippuosaajia niin tiimin sisällä kuin sidosryhmissä. Tulet kartuttamaan kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten, mihin suuntaan urasi tulee kehittymäänkään. Tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin ja jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat löytää itsellesi opinnäytetyöaiheenkin.

Toivomme kesätyöntekijöiltämme

  • Uteliaisuutta työskennellä uusimpien teknologioiden parissa
  • Janoa oppia uutta ja loistaa paikoin hektisessäkin arjessa
  • Sujuvat vuorovaikutus- ja viestintätaidot suomeksi ja englanniksi
  • Tietoverkko-osaamista: IP ja Ethernet
  • Perustaidot eri käyttöjärjestelmistä: Windows, Linux
  • Optiona osaamista TR-069 etähallintaprotokollasta
  • Teknilliseen tutkintoon tähtäävät olevat opinnot (Yliopisto tai AMK)
  • Kiinnostusta toimialaamme ja asiakkaitamme kohtaan

Kiinnostuitko?

Lähetä itsesi näköinen CV ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 17.2.2019 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Esimiehesi

Esimiehenäsi toimii Mikko Hellsten, osastopäällikkö, jonka vastuulla on kiinteän verkon tietoliikennepalveluiden tuote- ja tarjoamahallinta. Tehtävissäsi sinua tulee ohjaamaan Joni Taipale, tuotepäällikkö, joka vastaa pääasiassa Telian kiinteän verkon operaattorituotteista. Joni toivoo erityisesti, että olet huolellinen, itsenäinen, tartut toimeen ja uskallat kysyä apua tarvittaessa.


Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Tarkempia yksityiskohtia tehtävästä voi tiedustella Jonilta sähköpostitse (joni.taipale@teliacompany.com) tai puhelimitse 040-3023499 joko 4.2. klo 13-15 tai 15.2 klo 15-16.

#teliakesa #VKD19