(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Process Architect Trainee
Telia

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Oletko sinä etsimämme itseohjautuva ja analyyttinen tulevaisuuden potentiaalinen prosessiarkkitehti, joka saa tiimimme toimimaan vielä entistäkin paremmin? Jos haluat osaksi tehokasta, hauskaa ja jatkuvasti toimintatapojamme kehittävää tiimiämme ja samalla kehittää omia taitojasi prosessien parissa, vakuuta meidät hakemuksellasi!

Kesätyöpaikka meillä tarkoittaa monelle räjähtävää lähtölaukausta koko uralle, sillä yli kolmasosa kesätyöntekijöistämme jatkaa työskentelyä meillä kesän jälkeenkin. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja varmista paikkasi ajoissa!

Tarjoamme kokoaikaista (38 h/vko) kesätyötä lähtökohtaisesti ajalle 1.6.–31.8.2018 Helsinkiin tai Jyväskylään. Ajankohta on neuvoteltavissa tarkemmin tarvittaessa.

Tulet tekemään töitä kahdessa tiimissä: organisatorisesti laatu- ja prosessitiimissä, joka vastaa sekä laadun että prosessien johtamisesta Telia Finlandissa sekä virtuaalisesti prosessiarkkitehtitiimissä, joka vastaa mm. Telia Finlandin prosessikuvaustavoista, ohjeistuksesta ja niiden laadusta. Huolehdimme yhdessä, että meillä on yhtenäiset tavat johtaa ja kehittää prosesseja. Olemme mukana arjen prosessikehityshankkeissa yhdessä prosessimanagereidemme kanssa ja toisaalta olemme myös aktiivisia koko Telia Company konsernin yhteisissä prosessien johtamiseen liittyvissä toimeksiannoissa. Tiimissämme on mahdollista osallistua myös laadunhallinnan tehtäviin (esim. auditoinnit), jos sinulla on osaamista ja kokemusta siltä alueelta.

Mitä tarjoamme

Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi ongelmanratkaisu- ja yhteistyötaidoista hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi. Saat opastuksen ja tukea tehtäviisi, mutta myös vapautta ja vastuuta hoitaa ne itsenäisesti omasta mielestäsi parhaalla tavalla. Meillä on tunnetusti erinomainen henki talossa ja kesätyöntekijöistä hitsautuu usein tiivis ystäväporukka, jotka tapaavat toisiaan vuosienkin jälkeen. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin.

Toivomme kesätyöntekijältämme

 • hyviä tiimityöskentelytaitoja
 • itseohjautuvuutta ja oma-aloitteisuutta
 • teknilliseen tai kaupalliseen tutkintoon tähtääviä opintoja
 • sujuvia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi
 • hyviä tietoteknisiä taitoja
 • analyyttisiä taitoja

Lisäksi etua:

 • Prosessimallinnuskokemuksesta
 • Työkalujen käytöstä:
  • Prosessimallinnustyökalut (ARIS tai vastaava, MS Visio)
  • MS Excel
  • MS Sharepoint

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Tulet töihin liukuvasti yhdeksään mennessä miten sinulle parhaiten sopii. Päivän aikana tehtäviisi saattaa kuulua prosessien kuvaamista, kuvausten laadun analysointia Excelillä, prosessikuvausohjeistuksen päivittämistä wiki-ympäristössä tai vaikkapa laaturaportoinnin kehittämistä. Pidät yhteyttä tiimimme muihin jäseniin joko Skypellä tai kasvotusten – riippuen missä toimistossamme työskentelet.

Kiinnostuitko?

Lähetä CV:si ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 24.2.2019 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soittaa Outille ja kysyä lisää tehtävästä: Outi Waltari (Chief Process Architect), +358 40 302 3593,  soittoajat  7.2. ja 13.2. klo 9-12.

 #teliakesä #VKD19