(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö Porvoo: S-market, Sale, Sokos, S-Garden
Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Osuuskauppa Varuboden-Osla hakee 17 vuotta täyttäneitä kesätyöntekijöitä Porvoon alueen toimipaikkoihin ajalle 1.5.-30.9. tai sopimuksen mukaan. Paikkoja on auki S-marketeissa, Salessa, Sokoksella ja S-Gardenissa. S-market Näsin kesätyöpaikkoihin on erillinen hakuilmoitus.

Etsimillämme henkilöillä on aito halu ja innostus asiakaspalveluun. Myös oma-aloitteisuus ja positiivisuus sekä reipas asenne työtä kohtaan ovat toivelistallamme.Työ sisältää asiakaspalvelua: kassa- ja hyllytystyötä myymälöiden kaikkina aukioloaikoina. Katsomme eduksi molempien kotimaisten kielten hallinnan. Sokoksen ja S-Gardenin tehtäviin edellytetään myös alakohtaista osaamista/kokemusta/kiinnostusta.

Tarjoamme monipuolisen kesätyön ihmisläheisessä työympäristössä, tarvittavan perehdytyksen tehtäviin ja työehtosopimuksen mukaisen palkan.

Lisää VBOsta voit lukea osoitteesta www.vbo.fi tai Instagram ja Facebook-tileiltämme.
Olemme vahvasti mukana S-ryhmän Nuori Mieli Työssä -hankkeessa. Hankkeen tavoitteena on mm. tukea nuorten työntekijöiden työelämään kiinnittymistä sekä kehittää nuorten työelämätaitoja ja valmiuksia työelämässä. S-ryhmä on myös Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjan pääyhteistyökumppani

Alle 17-vuotiaille tarjoamme mahdollisuuksia kesätyöhön Tutustu ja Tienaa - palkallisen harjoitteluohjelman kautta. Haku näihin tehtäviin on avoinna näillä sivustoilla 15.3.-15.5. ajalla.

Täytä hakemus oheisen linkin kautta 31.3.2019 mennessä.
Huomioithan, että lopulliset valinnat selviävät viimeistään toukokuussa, joten ethän menetä toivoasi jos et heti kuule meistä.