(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Pesulatyöntekijä
PÄIJÄT-HÄMEEN TEKSTIILIHUOLTO OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020
PÄIJÄT-HÄMEEN TEKSTIILIHUOLTO OY
Päijät-Hämeen Tekstiilihuolto Oy on Päijät- ja Kanta-Hämeen alueella toimiva tekstiilihuollon yritys. Olemme keskittyneet omistaja-asiakkaidemme sairaaloiden, terveyskeskusten, tukipalveluiden sekä koti- ja asumispalvelun yksiköiden tekstiilihuoltoon. Käsittelemme vuodessa 2 miljoonaa kiloa tekstiilejä noin viidenkymmenen ammattilaisen voimin. Moderni tuotantolaitoksemme sijaitsee Lahdessa logistisesti keskeisellä paikalla.

Panostamme jatkuvasti yhä enemmän myös asiantuntijapalveluihin, logistisiin ratkaisuihin sekä vuokrauspalveluihin. Tavoitteemme on olla asiakkaittemme keskuudessa arvostetuin palveluntuottaja. Tavoitteeseen pääsemme vapauttamalla asiakkaittemme resurssit heidän ydintoimintoihinsa, olemalla samaan aikaan myös erittäin laadukas ja kustannustehokas toimija.
Toimenkuva
Oletko reipas, skarppi ja fyysisesti hyvässä kunnossa? Mikäli vastasit kaikkiin kyllä, on meillä sinulle töitä tarjolla! Etsimme asiakkaallemme huipputyyppejä. Työtehtävät ovat pääasiassa erilaisten tekstiilien käsittelyä, viikkausta ja lajittelua. Työtä tehdään päivävuorossa joissa vuorot ovat pääsääntöisesti klo 6-14.15 ja klo 7-15.15.

Työt alkavat 1.6.2020 ja kestävät elokuulle, arviolta ainakin 21.8.2020
Odotamme sinulta
Reipas asenne ja halukkuus oppia uutta. Et kaihda likaisia tekstiilejä ja jaksat seistä jaloilla työpäivän. Tehtävä vaatii täysi-ikäisyyttä.
Koulutus ja työkokemus
Paikka ei vaadi aikaisempaa kokemusta!
Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit täytä hakemus heti www.vmp.fi tai soita 03 873200, jos sinulla on jo hakemus meillä valmiina. Liitä hakemukseen mukaan myös CV. Yhteydenotot ja lisätiedot VMP Lahti / puh. 03 873 200 (arkisin klo 9-15). Toimithan pikaisesti, sillä esittelemme tekijöitä asiakkaallemme jo hakuajan aikana.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.
Kesto
elokuulle 2020
Lisätietoja
Tomi Käyhkö, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.03.2020 mennessä.