(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Pesulatyöntekijä
PÄIJÄT-HÄMEEN TEKSTIILIHUOLTO OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019
PÄIJÄT-HÄMEEN TEKSTIILIHUOLTO OY
Päijät-Hämeen Tekstiilihuolto Oy on Päijät- ja Kanta-Hämeen alueella toimiva tekstiilihuollon yritys. Olemme keskittyneet omistaja-asiakkaidemme sairaaloiden, terveyskeskusten, tukipalveluiden sekä koti- ja asumispalvelun yksiköiden tekstiilihuoltoon. Käsittelemme vuodessa 2 miljoonaa kiloa tekstiilejä noin viidenkymmenen ammattilaisen voimin. Moderni tuotantolaitoksemme sijaitsee Lahdessa logistisesti keskeisellä paikalla.

Panostamme jatkuvasti yhä enemmän myös asiantuntijapalveluihin, logistisiin ratkaisuihin sekä vuokrauspalveluihin. Tavoitteemme on olla asiakkaittemme keskuudessa arvostetuin palveluntuottaja. Tavoitteeseen pääsemme vapauttamalla asiakkaittemme resurssit heidän ydintoimintoihinsa, olemalla samaan aikaan myös erittäin laadukas ja kustannustehokas toimija.
Toimenkuva
Oletko reipas, skarppi ja fyysisesti hyvässä kunnossa? Mikäli vastasit kaikkiin kyllä, on meillä sinulle töitä tarjolla! Etsimme asiakkaallemme huipputyyppejä. Työtehtävät ovat pääasiassa erilaisten tekstiilien käsittelyä, viikkausta ja lajittelua. Työtä tehdään päivävuorossa joissa vuorot ovatklo 6-14.15, klo 7-15.15 ja klo 8-16.15

Työ alkaa heti sopivien tekijöiden löydyttyä, mutta viimeistään 3.6.
Odotamme sinulta
Reipas asenne ja halukkuus oppia uutta. Et kaihda likaisia tekstiilejä ja jaksat seistä jaloilla työpäivän. Tehtävä vaatii täysi-ikäisyyttä.
Tehtävä vaatii sitoutumista elokuun loppuun asti, työt voivat hyvin jatkua vielä syyskuussakin ja jopa mahdollisesti loppuvuoden.
Koulutus ja työkokemus
Paikka ei vaadi aikaisempaa kokemusta!
Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit täytä hakemus heti www.vmp.fi tai soita 03 873200, jos sinulla on jo hakemus meillä valmiina. Liitä hakemukseen mukaan myös CV. Yhteydenotot ja lisätiedot VMP Lahti / puh. 03 873 200 (arkisin klo 8-16). Toimithan pikaisesti, sillä esittelemme tekijöitä asiakkaallemme jo hakuajan aikana.
Kesto
elokuun 2019 loppuun
Lisätietoja
Tomi Käyhkö, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.04.2019 mennessä.