(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö Paraisilla
Finnsementti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2019
Finnsementti Oy kuuluu CRH-konserniin, joka on yksi maailman johtavista rakennusmateriaaliyrityksistä. Valmistamme sementtejä Paraisten ja Lappeenrannan tehtailla. Strategiansa mukaisesti Finnsementti panostaa asiakaskokemuksen kehittämiseen, jatkuvaan parantamiseen sekä henkilöstön hyvinvointiin. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme rakennusalan paras asiakaskokemus. Finnsementti on mukana rakentamassa kestävää Suomea.

Olemme iloisia, että Finnsementti kiinnostaa sinua kesätyöpaikkana! Rekrytoimme tänäkin vuonna kesäharjoittelijoita Paraisten sementtitehtaalle, laboratorioon ja hallintoon. Palkkaamme tehtaalle kunnossapitoon, sementtituotantoon ja klinkkerituotantoon työntekijöitä päivätyöhön ja keskeytymättömään kolmivuorotyöhön. Sideaine-, polttoaine- ja kemianlaboratorioista tarjoamme laborantille päivätyötä. Lisäksi tarvitsemme konttorilla sijaisia erinäisiin hallinnollisiin tehtäviin, myös tuotekehitykseen.

Osallistumme Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan ja noudatamme hyvän kesätyön periaatteita. Tarjoamme sinulle kesäksi mielenkiintoisia tehtäviä sekä kivat ja osaavat työkaverit.

Kesätyöhakumme on avoinna 31.1.2020 asti mutta osastomme käsittelevät itsenäisesti hakemuksia ja tekevät valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea! Ilmoitamme kaikille hakijoille, olemmeko voineet tarjota kesätyöpaikan vai ei.

Yhteyshenkilömme mahdollisia kysymyksiä varten ovat tehtaan osalta osastoassistentti Johanna Albrecht, johanna.albrecht@finnsementti.fi ja hallinnon sekä laboratorioiden osalta HR-assistentti Janica Malmberg, janica.malmberg@finnsementti.fi.