Kesätyö: Panimo-operaattori
Sinebrychoff Supply Company Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Haemme panimo-operaattoreita kesäsesongin 2022 ajaksi

Kiinnostaisiko työ juomien valmistuksen parissa? Haemme panimoon operaattoreita kesäsesongin 2022 ajaksi. Työ on kolmivuorotyötä ja työpaikka sijaitsee Keravalla, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Sinebrychoff valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sinebrychoffin panimo kuuluu juomien valmistukseen, jossa valmistetaan käymisteitse valmistuvat juomat. Tiesitkö, että juomamme valmistetaan hiilineutraalisti, 100 % uusiutuvalla energialla?

Panimo-operaattorina vastaat juomien valmistuksesta. Valmistus on pitkälle automatisoitua mutta vaatii tarkkaa valvontaa. Valvonnan lisäksi tehtäviisi kuuluu raaka-aineiden vastaanottoa sekä valmisteiden analysointia ja aistinvaraista havainnointia. Panimo-operaattorina sinulla on loistava tilaisuus työskennellä itse valmistuksen parissa ja oppia lisää valmistusprosessista elintarvikealalla.

Katsomme elintarvikealan- tai prosessikoulutuksen, meneillään olevat opinnot ja/tai työkokemuksen tehdastyöstä eduksi. Trukin ajotaidosta ja suoritetusta B-ajokortista on etua tehtävässä mutta tarvittaessa annamme koulutuksen trukin käsittelyyn. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja fyysistä kuntoa sekä reipasta asennetta työhön.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, mukavat työkaverit, mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä ison yrityksen henkilöstöedut. Meillä Keravalla on myös oma henkilöstöravintola, kuntosali ja työterveysasema. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen (SEL).

Henkilöstömme terveys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita. Käymme yhdessä parempaan huomiseen, tähtäämme parempaan erityisesti neljässä osa-alueessa; NOLLA hiilijalanjälkeä, NOLLA vesihukkaa, NOLLA vastuutonta juomista ja NOLLA työtapaturmaa. Ensimmäisen tavoitteen saavutimme jo 2021, valmistamme juomamme nyt hiilineutraalisti. Muiden Yhdessä kohti NOLLAA -tavoitteiden osalta pyrimme siihen, että vedenkäyttömme on puolitettu, suomalainen alkoholikulttuuri on kohtuullisempaa ja työpaikkamme on turvallisempi kuin koskaan aiemmin.

Kesätyön kesto on pääsääntöisesti neljä kuukautta toukokuun - syyskuun välillä ja arvostaisimme, jos voisit työskennellä tuon ajan. Yksittäisiä rekrytointitarpeita voi olla jo alkukeväästä maalis-huhtikuussa, joten mainitsethan hakemuksessasi, milloin voit aloittaa ja mihin asti olet käytettävissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-osasto p. 050 526 7225 keskiviikkoisin klo 13 – 14, alkaen 19.1.2022. Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse peopleFI@carlsberg.com.

Hakuaika päättyy viimeistään 6.3.2022. Jätäthän hakemuksesi pian, sillä teemme haastatteluja ja valintoja jo hakuaikana!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1551122
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus, Prosessiteollisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kerava, Uusimaa
  • Lisätietoja antaa: HR-osasto p. 050 526 7225 keskiviikkoisin klo 13 – 14, alkaen 19.1.2022. Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse peopleFI@carlsberg.com.