Kesätyö: Panimo-operaattori
Sinebrychoff Supply Company Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021

Haemme panimo-operaattoreita kesäsesongin 2021 ajaksi

Kesätöihin raikkaiden juomien pariin? Haemme panimoon operaattoreita kesäsesongin 2021 ajaksi.

Sinebrychoff valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sinebrychoffin panimo kuuluu juomien valmistukseen, jossa valmistetaan käymisteitse valmistuvat juomat. Tiesitkö, että juomamme valmistetaan 100 % uusiutuvalla energialla?

Panimo-operaattorina vastaat juomien valmistuksesta. Valmistus on pitkälle automatisoitua mutta vaatii tarkkaa valvontaa. Valvonnan lisäksi tehtäviisi kuuluu raaka-aineiden vastaanottoa sekä valmisteiden analysointia ja aistinvaraista havainnointia. Työ on kolmivuorotyötä ja työpaikka sijaitsee Keravalla. Panimo-operaattorina sinulla on loistava tilaisuus työskennellä itse valmistuksen parissa ja oppia lisää valmistusprosessista elintarvikealalla.

Katsomme elintarvikealan- tai prosessikoulutuksen, meneillään olevat opinnot ja/tai työkokemuksen tehdastyöstä eduksi. Trukin ajotaidosta ja suoritetusta B-ajokortista on etua tehtävässä. Tarvittaessa annamme koulutuksen trukin käsittelyyn. Arvostamme yhteistyötaitoja, hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta asennetta työhön.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä ison yrityksen edut. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen (SEL).

Kesätyön kesto on pääsääntöisesti neljä kuukautta touko - syyskuun välillä ja arvostaisimme, jos voisit työskennellä tuon ajan. Yksittäisiä rekrytointitarpeita voi olla jo alkukeväästä maalis-huhtikuussa. Mainitsethan hakemuksessasi, milloin voit aloittaa ja mihin asti olet käytettävissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-osasto (09) 2949 9397 tiistaisin klo 13 – 14, alkaen 2.2.2021.

Hakuaika päättyy 14.3.2021. Jätäthän hakemuksesi pian, sillä teemme haastatteluja ja valintoja jo hakuaikana.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää järjestelmämme kautta TÄÄLTÄ.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot