(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ: Palvelutyöntekijöitä Sipooseen
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020
Oletko iloinen, myönteinen ja ulospäinsuuntautunut osaaja, joka osaa toimia keittiössä, mutta jolle siivousvälineetkin ovat tuttuja? Etsimme juuri sellaisia henkilöitä Sipooseen kesäksi 2020!

Odotamme, että pidät työskentelystä muuttuvissa tilanteissa ja olet kotonasi myös asiakkaiden parissa. Arvostamme reipasta työotetta ja motivoitunutta asennetta.

Toivomme, että sinulla on molemmilta aloilta jonkin verran kokemusta sekä hyvä työkunto, sillä päivät saattavat olla nopeatempoisia ja sisältävät monenlaisia tehtäviä, muun muassa päiväkodin tilojen siivousta, sekä ruuan esille laittoa ja lämmittämistä. Hygieniapassi on tässä tehtävässä välttämätön.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä työhakemus rekrytointisivuillamme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.3. mennessä. Huomioithan, että täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikäli sinulla on kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@palmia.fi.


Tässä hieman lisätietoa Palmian toimitilapalveluista:

Siivousalalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä.

Palmian siivouspalveluissa työskentelee noin 900 alan ammattilaista. Päivittäin puhdistettavia neliöitä melkein kaksi miljoonaa. Toimimme runsaassa 600 eri kohteessa, palvelukohteitamme ovat mm. keskustakirjasto Oodi, Helsingin Satama, Helsingin kaupungintalo, Aalto-yliopisto, metron asemalaiturit ja Turun linna.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.