(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ: Palvelutyöntekijöitä Sipooseen
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä - hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Oletko iloinen ja myönteinen sekä ulospäinsuuntautunut monipalveluosaaja? Osaat toimia keittiössä ja siivousvälineetkin ovat tuttuja? Etsimme juuri sellaisia henkilöitä Sipooseen kesäksi 2019!

Odotamme, että pidät työskentelystä muuttuvissa tilanteissa ja olet kotonasi myös asiakkaiden parissa. Arvostamme uudessa palvelutyöntekijässä reipasta työotetta ja motivoitunutta asennetta.

Toivomme, että sinulla on molemmilta aloilta kokemusta sekä hyvä työkunto, sillä päivät saattavat olla nopeatempoisia ja sisältävät monenlaisia tehtäviä. Hygieniapassi on tässä tehtävässä välttämätön.

Kiinnostuitko? Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta ja haluat meille töihin, jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme (voit liittää myös CV:n hakemukseesi) 24.3. mennessä. Toimithan nopeasti, paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@palmia.fi.

Palmia panostaa henkilöstönsä perehdyttämiseen ja hyvinvointiin. Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan, kilpailukykyisen palkkauksen sekä mukavat työkaverit!