Kesätyö: palvelutiskimyyjiä Järvenpäähän
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2021

Oletko iloisella ja oma-aloitteisella asenteella varustettu asiakaspalvelija? Nautitko ruokatuotteiden parissa työskentelystä, ja sinulta löytyy kenties muutama herkullinen reseptivinkki takataskusta? Mikäli vastasit kyllä, jatka lukemista – saatat olla etsimämme tyyppi!

Etsimme asiakkaillemme PALVELUTISKIMYYJIÄ Järvenpäähän tulevaksi kesäksi. Työssä yhdistyy ruoka ja ihmiset mitä parhaimmalla tavalla: työtehtäviisi lukeutuu tuotteiden houkutteleva esillepano sekä myynti erinomaista asiakaspalvelua unohtamatta. Aikaisempi kokemus palvelutiskimyyjän tai esimerkiksi kokin tehtävistä katsotaan eduksesi, mutta mikä olikaan kultaa kalliimpaa? No rautainen asenne tietenkin! Mikäli omaat ahkeran asenteen työntekoa kohtaan ja olet innokas oppimaan uutta, mutta kokemus puuttuu, saat kyllä kattavan perehdytyksen tehtävään. Työn luonne salmonellatodistusta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Hygieniapassi on myös hyvä löytyä valmiiksi, mutta sen puuttuminen ei ole este työn tekemiselle.

Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuun aikana ja saat nauttia palvelutiskimyyjän mielenkiintoisesta työstä aina elo-syyskuulle saakka. Työajat vaihtelevat kaupan aukioloaikojen mukaan.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pikimmiten verkkosivujemme kautta, sillä kesätyöpaikat jaetaan pian! Tarvittaessa kysymyksiisi vastaa Amikon henkilöstökoordinaattori Jasmiina Kumpulainen, p. 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1437825
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 14.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Järvenpää, Kerava, Tuusula