(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö palveluneuvojana
S-Asiakaspalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Tarjoamme nyt mahdollisuuden kesätyöhön palveluneuvojana mukavassa tiimissä S-Asiakaspalvelussa Helsingissä!

Kesätyöntekijänä meillä pääset perehtymään osaan pankkitehtävien laajasta kentästä sekä asiakasomistajuusasioihin. Palvelet asiakkaitamme puhelimitse ja sähköisissä palvelukanavissa. Tehtäväsi sisältävät mielenkiintoisia, vaihtelevia asiakastilanteita ja myös tavoitteellista myyntityötä. Työ on kokoaikainen ja vuorot ajoittuvat maanantaista lauantaihin asiakaspalvelun aukioloajan (8-20) puitteissa.

Kesän jälkeen sinulla voi olla mahdollisuus myös jatkaa tehtävissä osa-aikaisena esimerkiksi opintojesi ohella.

Odotamme sinulta

Etsimme S-Pankkiin ihmisiä, jotka haluavat haastaa alan totuttuja käytäntöjä ja hyödyntää digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia. Palveluneuvojanamme pääset näyttämään taitosi asiakaspalvelutyössä ja aiempi kokemuksesi asiakkaiden kanssa tukeekin hyvin menestymistäsi. Tärkeintä on kuitenkin positiivinen ja innostunut asenteesi. Yhteistyötaidot sekä halu oppia uutta ovat hyvä lähtökohta tehtävässä pärjäämiselle. Lisäksi olet tottunut tietojärjestelmien käyttäjä. Jättebra om du kan betjäna på svenska också!

Työ alkaa 2.5. Toivomme, että pystyt työskentelemään syyskuun loppuun saakka. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias. Teemme työntekijöillemme luottotarkastuksen ennen sopimuksen solmimista.

Tarjoamme sinulle

haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän osana mahtavaa työyhteisöä Helsingin Vallilassa. Palveluneuvojana saat aitiopaikan asiakaspalvelun parissa digitalisoituvassa pankissa. S-ryhmäläisenä nautit myös erittäin kattavista henkilöstöeduistamme ja hyvistä kehittymismahdollisuuksista. Lue lisää S-Pankista työnantajana https://www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-tyonantajana/. S-pankki on mukana vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa.

Jos haluat olla mukana rakentamassa Suomen parasta digitaalista pankkipalvelukokemusta, lähetäthän hakemuksesi videohaastattelun kera mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta. Aloitamme haastattelut saman tien. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Baronan rekrytointikonsultti Laura Niemi, puh. 050 378 0862.

Eduksi luettavat asiat: Ruotsin kieli, Puhelinasiakaspalvelu