Kesätyö - Palveluneuvoja Varkauden toimistolle
LähiTapiola

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Palveluneuvojana olet yksi avainhenkilöistämme toimistollamme Varkaudessa ja huolehdit monipuolisesti sekä olemassa olevien että uusien asiakkaiden elämänturvasta. Varmistat asiakkaiden tyytyväisyyden tuomalla LähiTapiolan edistykselliset ratkaisut heidän käyttöönsä jokaisessa kohtaamisessa. Kartoitat asiakkaiden elämäntilanteet ja tarpeet tarjotaksesi heille parasta mahdollista kokonaisratkaisua. Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot ja halu työskennellä myös puhelimessa asiakkaiden kanssa. Tarjoamme asiakaspalvelua monikanavaisesti, myös sähköisiä kanavia suosien. Meillä voit työskennellä joustavasti maanantaista perjantaihin klo 8 ja 17.00 välillä

Odotamme sinulta

  • Innostavaa, vastuuntuntoista ja myynnillistä työskentelyotetta
  • Empaattista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä
  • Kykyä tehdä nopeatempoista työtä, jossa työtehtävät voivat vaihdella päivittäin
  • Rohkeutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä halua oppia uutta

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä työssäsi osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi rennon, hyväntahtoisen ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa tuleva esimiehesi Marko Mielonen 050 410 2348 arkisin klo 14-16.00 tai sähköpostitse marko.mielonen@lahitapiola.fi

Mikäli koet, että voisit intohimoisesti lähteä työskentelemään elämänturvan ammattilaisena, hae tehtävää täyttämällä hakulomake 12.3.2021 mennessä. Kesätyö alkaa 3.5.2021 ja kestää 31.8.2021 saakka. Palkkaus on vakuutusalan työehtosopimuksen mukainen palkka, jonka päälle saat myyntiprovisiota ja tulospalkkaa.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot