(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Palveluneuvoja (Vaasa)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2018

Kiinnostaako mahtava kesätyöpaikka Suomen parhaimpiin kuuluvassa yrityksessä Elisassa? Haluatko auttaa ihmisiä digitalisoituvassa maailmassa?

Hienoa, sillä silloin saatat olla kiinnostunut palveluneuvojan kesätyöpaikasta Vaasassa!

Haemme nyt kesätyötekijöitä palveluneuvojan tehtävään eri paikkakunnille (Helsinki / Joensuu / Kokkola / Tampere / Vaasa) koko- tai osa-aikaisiin tehtäviin. Tarjoamme myös erinomaiset etenemismahdollosuudet ja laajaa koulutusta. Tiimissämme ja koko Elisassa työntekijän hyvinvointi on ensisijainen prioriteetti.

Tehtävässä autat Elisan asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse ja chatissä, aina pilke silmäkulmassa. Innostut ihmisten auttamisesta ja ratkaisujen löytämisestä. Osaat ja opit myös tarjoamaan juuri asiakkaan tarpeisiin vastaavia tuotteita ja palveluita Elisan laajasta valikoimasta tilanteen mukaan.

Tärkeintä tässä työssä on mahtava asiakaspalveluasenne. Haluat auttaa asiakkaitamme löytää ratkaisuja positiivisella asenteella ja tuottaa heille iloa. Pääset oppimaan päivittäin uusia asioita ja kehittymään ammattilaiseksi myynnillisessä asiakaspalvelussa, tukena asiantuntevat mutta uskomattoman hauskat ja nöyrät tiimitoverisi.

Tässä työssä pärjää mukavasti, jos nyökkäät seuraavien kohdalla:

  • Olet täysi-ikäinen, siis yli 18-vuotias
  • Sinulla on kokemusta asiakaspalvelutyöstä / myynnistä/ ihmisten parista toimimisesta
  • Olet utelias ja kiinnostunut uusista asioista, plussaa jos kiinnostus kohdistuu digitaalisten härpäkkeiden käyttämiseen
  • Sinulla on positiivinen asenne asioihin ja haluat oppia uusia juttuja päivittäin
  • Olet rohkea ja valmis liittymään asiakaspalvelun ammattilaisten joukkoon!

Lisäksi ilahdumme kovasti, jos asiakaspalvelu taittuu myös toisella kotimaisella!

Saat tehtävään hyvän ja kattavan käytännönläheisen perehdytyksen ja tuen mahtavien ammattilaisten joukossa jossa on tekemisen meininki. Jos olet valmis aloittamaan koulutuksen jo maaliskuussa, niin mainitsethan siitä hakemuksessasi.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Maaritilta (puh. 0503161107, maarit.yli-kiikka@elisa.fi).

Laitathan hakemuksesi tulemaan heti - luemme sen ja vastaamme sinulle heti kun olemme tehneet päätöksen osaltasi jatkosta.