(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Palveluneuvoja (Tampere)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

Kiinnostaako mahtava kesätyöpaikka Suomen parhaimpiin kuuluvassa yrityksessä Elisassa? Haluatko auttaa ihmisiä digitalisoituvassa maailmassa?

Hienoa, sillä silloin saatat olla kiinnostunut palveluneuvojan kesätyöpaikasta Tampereella!

Haemme nyt kesätyötekijöitä palveluneuvojan määräaikaisiin tehtäviin eri paikkakunnille (Helsinki/Joensuu/ Kokkola/Tampere/Vaasa).

Tässä kesätyössä autat Elisan asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse ja chatissä. Tartut innolla asiakkaiden kysymyksiin ja löydät niihin ratkaisun. Osaat myös tarjota juuri asiakkaan tarpeisiin vastaavia tuotteita ja palveluita Elisan hyvästä valikoimasta tilanteen mukaan.

Tärkeintä tässä työssä on mahtava asiakaspalveluasenne. Haluat auttaa asiakkaitamme löytää ratkaisuja positiivisella asenteella ja tuottaa heille iloa. Pääset oppimaan päivittäin uusia asioita ja kehittymään ammattilaiseksi myynnillisessä asiakaspalvelussa. Palvelet asiakkaitamme sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä kanske också på svenska?

Tässä kesätyössä pärjää mukavasti, jos nyökkäät seuraavien kohdalla:

  • Olet täysi-ikäinen, siis 18 vuotias!
  • Sinulla on kokemusta asiakaspalvelutyöstä / myynnistä/ ihmisten parista toimimisesta.
  • Olet utelias ja kiinnostunut uusista asioista, plussaa jos kiinnostus kohdistuu digitaalisten härpäkkeiden käyttämiseen.
  • Sinulla on positiivinen asenne asioihin ja haluat oppia uusia juttuja päivittäin.
  • Olet rohkea ja valmis liittymään asiakaspalvelun ammattilaisten joukkoon!

Saat tehtävään hyvän ja kattavan käytännönläheisen perehdytyksen ja tuen mahtavien ammattilaisten joukossa jossa on tekemisen meininki. Jos olet valmis aloittamaan koulutuksen jo maaliskuussa, niin mainitsethan siitä hakemuksessasi.

Tarjoamme sinulle kesätyötä syyskuun 2018 loppuun saakka ja mahdollisuuden jatkaa osa-aikaisena kesän jälkeen vaikkapa opintojen ohella.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Ristolta (puh.0505061143, risto.penttinen@elisa.fi).

Laitathan hakemuksesi tulemaan heti - luemme sen ja vastaamme sinulle kun olemme tehneet päätöksen osaltasi jatkosta.