(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, palveluneuvoja Lappeenranta, Vainikkala
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

 

Etsimme Vainikkalaan, Lappeenrantaan rautatielogistiikan palvelukeskuksen idän liikenteen ryhmään  palveluneuvojaa kesätyöhön ajalle 1.5.- 31.8.

Odotamme sinulta kaupallisen-, logistiikka-, tai huolinta-alan tradenomi-tutkintoa tai opintoja sekä kokemusta asiakaspalvelusta. Englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito on välttämätön ja venäjän kielen taito katsotaan eduksi. Tehtävä sisältää vuorotyötä ja viikonlopputyötä työvuorokierron mukaisesti. Jos olet vielä oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja sinulla on positiivinen sekä aktiivinen ote työtehtäviisi, olet etsimämme henkilö.
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää osaamisesi haastavalla ja monipuolisella toimialalla, hyvän näköalapaikan tavaraliikenteen asiakaspalvelussa ja Suomen suurimpien tavaravirtojen hoidossa. Asiakkaitasi ovat Suomen suurimmat teollisuuskonsernit.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Mikko Hovi, puh. 040 8636 100 tai sähköpostitse mikko.hovi@vrtranspoint.fi.
 
Jätäthän hakemuksesi 5.4.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Transpoint on Suomen johtava ja monipuolisin logistiikkayritys. Yritys tarjoaa kattavia rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluja. VR Transpoint on osa VR-konsernia.