(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, palveluneuvoja Helsinkiin
VR Matkustajaliikenne

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Etsimme Helsingin aseman lipunmyyntipisteeseen neljää osa-aikaista kesätyöntekijää 3.6. - 15.9.2019 välille. Tarjoamme valituille töitä noin 55-60 tuntia kolmen viikon työjaksossa. Palveluneuvojan työ on vaihtelevaa ja monipuolista asiakaspalvelutyötä, jossa töitä tehdään kaikkina viikonpäivinä. Työajat painottuvat noin klo 07.00 - 19.00 välille. Lipunmyyntitehtävien lisäksi pääset neuvomaan ja opastamaan matkustajia vilkaassa työympäristössä.

Viihtyäksesi ja menestyäksesi tehtävässä, sinun tulee olla täysi-ikäinen, asiakaspalveluhenkinen ja joustava. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä ja aikataulusi sekä elämäntilanteesi mahdollistavat työskentelyn vaihtelevissa työvuoroissa. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja pyrit parhaaseen mahdolliseen ratkaisuun tiukankin paikan tullen. Katsomme aiemman asiakaspalvelu- ja vuorotyökokemuksen eduksesi, mutta oma motivaatio ja asenne ratkaisevat. 

Lisätietoja tehtävästä antaa junatyön esimies Sari Nyyssönen sähköpostitse sari.nyyssonen@vr.fi Valitettavasti emme ehdi vastaamaan erikseen puhelintiedusteluihin. 

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 28.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Matkustajaliikenteen matkamäärät ovat kasvaneet vuodesta 2015 lähtien yhteensä 10 prosenttia. Viime vuonna junissamme tehtiin ennätysmäärä matkoja, lähes 127 miljoonaa. Meitä on yhteensä 2500 ammattilaista mahdollistamassa huolettomia ja helppoja matkoja asiakkaillemme. Ajamme kaukoliikenteessä noin 300 vuoroa päivittäin ja lähiliikenteessä noin 800. Junamatkustajien tyytyväisyys on kasvussa ja saamme erityisesti kiitosta henkilökuntamme ammattitaidosta ja ystävällisestä palvelusta. Moni valitsee junan myös sen ympäristöystävällisyyden takia. Olemme uudistaneet jo 40 ravintolavaunua tämän vuoden aikana ja seuraava iso muutos matkustajille on mobiilisovelluksen ja verkkokaupan uusiminen vuoden 2019 aikana. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne. Olemme osa VR-konsernia.