Kesätyö: Palveluassistentti
Oy Sinebrychoff Ab

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021

Haemme palveluassistentteja kesäsesongin 2021 ajaksi

Kesätöihin raikkaiden juomien pariin? Haemme asiakaspalveluumme palveluassistentteja kesäsesongin 2021 ajaksi.

Sinebrychoffin asiakaspalvelu on osa myyntiorganisaatiota. Asiakaspalvelumme tarkoituksena on tarjota vaivatonta palvelua niin ulkoisille asiakkaillemme kuin sisäisille sidosryhmillemme. Asiakaspalvelussa työskentelet tiiviisti asiakasrajapinnassa. Asiakkaitamme ovat päivittäistavarakaupat, kioskit, huoltamot, ravintolat, baarit, pubit, kahvilat, hotellit sekä catering-, automaatti- ja kylmäkaappiasiakkaat. Palveluassistenttina pääset näyttämään asiakaspalvelutaitosi sekä työskentelemään monipuolisissa ja vaihtelevissa asiakaspalvelutehtävissä elintarvikealalla.

Palveluassistentin laajaan tehtäväkirjoon kuuluvat tilausten sekä asiakas- ja kuluttajapalautteiden käsittely, järjestelmämme tietojen päivittäminen ja ylläpito sekä laskujen tarkastaminen. Palvelet positiivisella asenteella päivittäin varmistaaksesi parhaan palvelukokemuksen.

Katsomme kaupallisen koulutuksen ja/tai opinnot kaupalliselta alalta, kokemuksen myyntityöstä sekä englannin kielen taidon eduksi. SAP-tuntemuksesta on etua tehtävässä. Arvostamme tarkkuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja reipasta asennetta työhön.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä ison yrityksen edut. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen (Elintarviketeollisuuden toimihenkilöiden TES).

Kesätyön kesto on toukokuusta elokuuhun saakka. Työ on päivätyötä työaikojen hieman vaihdellessa 8 – 17 välillä.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-osasto (09) 2949 9397 tiistaisin klo 13 – 14, alkaen 2.2.2021.

Hakuaika päättyy 14.3.2021. Jätäthän hakemuksesi pian, sillä teemme haastatteluja ja valintoja jo hakuaikana.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää järjestelmämme kautta TÄÄLTÄ.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot