(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Palkanlaskija
Hartwall Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Millaisia tehtäviä tarjoamme?

Palkanlaskijan roolissa vastaat käytännön palkkahallinnon tehtävistä, kuten erilaisten palkkamateriaalien tarkistamisesta, tallentamisesta ja arkistoinnista. Käytät työsi tukena eri ohjelmistoja, esimerkiksi Personec W:tä ja työnajanseurannan järjestelmää. Tehtävässä pääset kartuttamaan laskennallista osaamistasi ja kehittymään palkanlaskijan tehtävissä, joten emme odota sinun olevan valmis tekijä. Tällä kertaa etsimme potentiaalia, jolla on halua kasvaa palkanlaskennan tehtävässä. Tulet osaksi kahden hengen energistä palkanlaskenta tiimiä. Toimistomme sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä.

Millaisia työntekijöitä etsimme?

Haemme tehtävään numerotarkkaa, huolellista ja asiakaspalveluhenkistä työntekijää, joka kykenee työskentelemään hektisessä työympäristössä joustavina työaikoina. Toivomme sinun olevan aktiivinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, jolla on myös halua kehittää tarvittaessa palkanlaskennan toimintatapoja. Tärkeimpänä ominaisuutena pidämme kuitenkin kiinnostusta palkanlaskentaan ja tahtoa opetella uusia asioita ja tarttua haasteisiin.

Työaika ja kesto

Työaika sijoittuu arkisin klo 8:00 – 16:00 väliselle ajalle.

Kesätyö alkaa joustavasti kevään aikana osa-aikaisena jatkuen kesän kokoaikaisena elokuun puoliväliin saakka.  Ilmoitathan hakemuksessasi ajankohdan, jolloin voit aloittaa kesätyöt osa-aikaisena ja kokoaikaisena.

Mitä tarjoamme sinulle?

Haluamme antaa positiivisen kesätyökokemuksen tarjoamalla mielekästä työtä ja arvokasta työkokemusta. Kesätyöntekijät ovat meille erityisen tärkeitä, joten olemme sitoutuneet noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita. Osallistumme jo kahdeksatta kertaa Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan. Meille on ominaista hyvä ilmapiiri, tehokas ja mukava tiimityö. Annamme kattavan perehdytyksen tehtävään ja mahdollisuuden kehittyä laskennan ammattilaiseksi. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkaa kesän jälkeen osa-aikatyössä. Lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavat henkilöstöedut.

Lisätietoja

Lisätietoja näistä tehtävistä antaa tiiminvetäjä Merja Laurila p. 040 551 3303

Tykkää meistä Facebookissa ja pääset seuraamaan rekrytoinnin etenemistä: https://www.facebook.com/kesatyohartwallilla.

Hakuaika
Jätä hakemuksesi 10.2.2019 mennessä kotisivujemme kautta osoitteessa http://www.hartwall.fi/fi/ura-hartwallilla