KESÄTYÖ Pakkaajia Peräseinäjoelle
Manpower

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2021


Kekkilä-BVB Oy on yksi Euroopan suurimpia viheralan yrityksiä ja kasvualustojen valmistajia. Pohjoismaissa Kekkilä-BVB on markkinajohtaja tunnetuilla Kekkilä ja Hasselfors Garden -brändeillään. Keski-Euroopassa tuotteitamme valmistetaan ja markkinoidaan kuluttajille mm. tuotemerkeillä Jardino ja Florentus sekä ammattiviljelijöille BVB Substrates ja Kekkilä Professional -brändeillä. Kekkilä-BVB:n tuotteet ja palvelut on suunnattu ammattiviljelijöille, kotipuutarhureille, viherrakentajille sekä kuivike- ja kasvuturveasiakkaille. Kekkilä-BVB:n liikevaihto on 250 miljoonaa euroa. Yrityksen palveluksessa on yli 500 henkilöä Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Alankomaissa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa. Tuotteiden vientimaita on yli 100. www.kekkila-bvb.com .Etsimme Kekkilälle Peräseinäjoen Haukinevalle 2kk:n määräaikaiseen sesonkityöhön kolmea reipasta


PAKKAAJAA (Operaattoria) Peräseinäjoelle


tehtävänäsi on tuotteiden pakkaaminen lavalle sekä tuotannon prosessin valvonta.


Koulutuksellasi ei ole väliä, toki aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi. Tärkeintä on reipas ja aktiivinen ote työhön, et pelkää liata käsiäsi ja tartut innokkaana töihin. Työtä tehdään ryhmässä, joten olethan hyvä tiimipelaaja. Työ on myös fyysisesti raskasta vaikkei raskaita nostoja olekaan. Pyöräkoneenajotaito katsotaan eduksesi.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja kilpailukykyisen palkan. Työt alkavat heti (vkot 18/19) ja työtä on tarjolla viikon 26 loppuun asti. Työ on 2 -vuorotyötä ma - pe klo 6 -14 ja klo 14-22. Työsopimus solmitaan Manpower Oy:n kanssa.


Toimi nopeasti! Tehtävä täytetään HETI oikean henkilön löydyttyä.


Hae tehtävää PIKAISESTI www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450776
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Mari Alahuhtala
  • Sijainti: Peräseinäjoki, Etelä-Pohjanmaa, Alavus, Etelä-Pohjanmaa, Jalasjärvi, Etelä-Pohjanmaa