(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö ostoreskontrassa
Marioff Corporation Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Haemme ostolaskujen käsittelijää kesäksi vahvistamaan kirjanpidon tiimiämme. Ostolaskujen käsittelijän tehtävässä vastuullasi on tuotannon varasto-ostoihin liittyvien ostolaskujen käsittely eli laskujen skannaus sähköiseen järjestelmään, laskujen kohdistukset ostotilauksille ja tarkistukset tavaran vastaanottoon sekä laskujen siirto kirjanpitoon. Yhdessä kollegoidesi kanssa vastaat kirjanpitoaineiston oikeellisuudesta ja pääset tässä hyödyntämään ammattitaitoasi. Tulet työskentelemään tiiviisti yhdessä Marioffin ostajien sekä varaston vastaanoton henkilökunnan kanssa. Tuotannon ohella sekä ostotiimi että varastot sijaitsevat Keravalla, mutta ostoreskontra hoidetaan Vantaan pääkonttorissamme. Saat tueksi asiantuntevat ja mukavat työkaverit, joiden kanssa taklaatte yhdessä eteen tulevat haasteet.

 Kesätyön ajankohdan suhteen olemme joustavia, mutta toivoisimme, että voisit aloittaa kesäkuun puolivälissä ja työskennellä elokuun loppupuolelle.

Pääasialliset työtehtäväsi ovat:

  • Tuotannon varasto-ostojen ostolaskujen käsittely skannauksesta kirjanpidon siirtoon asti
  • Vastaanotettujen varastotuotteiden, joihin ei ole kohdistettu laskua, selvittely ostajien kanssa
  • Kuunvaihteen varaukset laskuille, joiden materiaaleja ei ole vastaanotettu varastoon

 

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on:

  • tehtävään soveltuvia opintoja taloushallinnon alalta
  • numerotarkkuutta ja huolellisuutta
  • tiimityötaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
  • hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Microsoft Excel ja Word taitoja

 

Tarjoamme sinulle kansainvälisen työympäristön alansa edelläkävijäyrityksessä. Marioffilla yhdistyvät korkealaatuiset tuotteet, vahva kasvustrategia ja motivoituneet ihmiset. Marioffilla arvostamme monimuotoisuutta sen kaikilla osa-alueilla ja uskomme vahvasti, että sitoutuneet ja ammattitaitoiset työntekijämme ovat avain menestykseemme. Olemme myös jälleen mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa ja sitoudumme hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja -todistus.

 

Jäikö sinulle kysyttävää? Lisätietoja voit kysyä:

Minna Pirilä, Accounting Manager

puh. 040 555 2527

Soittoajat 22.1. ja 5.2. klo 15 -15.30

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi ja CV:si pikimmiten, mutta viimeistään 16.02.2020 mennessä. Lisääthän hakemukseesi myös palkkatoiveen.