(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö opiskelijalle Finanssivalvonnan Vakuutusvalvonnassa
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Kesätyö opiskelijalle Finanssivalvonnan Vakuutusvalvonnassa

Haemme

KESÄTYÖNTEKIJÄÄ

vakuutusvalvontaan liittyviin tehtäviin. Jos olet yhteiskunnallisesti merkittävien vakuutustoimijoiden valvonnasta kiinnostunut, opintojen loppuvaiheen korkeakouluopiskelija, tämä voi olla sinun paikkasi!

Olet oma-aloitteinen ja etsit aktiivisesti parhaita ratkaisuja. Olet myös tottunut työskentelemään niin yksin kuin isommassakin porukassa etkä hätkähdä muuttuvia tilanteita. 

Työskentelet yhdessä osaston muiden asiantuntijoiden, esimerkiksi vastuuvalvojien, lakimiesten ja matemaatikkojen kanssa. Teet töitä myös itsenäisesti sinulle annettujen tehtävien parissa. Tarkemmin tehtävät määräytyvät koulutuksesi ja osaamisesi perusteella, ja saat myös mahdollisuuden vaikuttaa omaan tehtävänkuvaasi.

Sinulla on sopiva korkeakoulututkinto loppusuoralla, esimerkiksi vakuutus-, kauppa-, tai oikeustieteen tai matematiikan saralta. Hallitset hyvin tavallisimmat toimisto-ohjelmat (Outlook, Word, PowerPoint, Excel). Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen taito, ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä finanssialan kannalta keskeisessä viranomaisessa. Mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi meillä on tarjota sinulle kannustavat ja tukea antavat kollegat.

Finanssivalvonnassa ja Suomen Pankissa on vuosittain kymmeniä kesätyöntekijöitä, joiden kanssa pääset verkostoitumaan kesän aikana. Tutustu myös aikaisempien vuosien kesätyöntekijöiden blogeihin.

Kesätyö on määräaikainen ajoittuen 17.5.–12.9. ja sen kesto on noin 3 kuukautta tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Tule mukaan kehittyvään Vakuutusvalvontaan!

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa Vahinko- ja henkivakuutustoimiston toimistopäällikkö Teija Korpiaho, p. 09 183 5528 tai teija.korpiaho(at)finanssivalvonta.fi.

Fiva työllistää noin 230 rahoitus- ja vakuutusalan asiantuntijaa. Toimintamme tavoitteena on finanssimarkkinoiden vakauden edellyttämä luotto-, vakuutus- ja eläkelaitosten ja muiden valvottavien vakaa toiminta. Tavoitteenamme on myös vakuutettujen etujen turvaaminen ja yleisen luottamuksen säilyminen finanssimarkkinoiden toimintaan. Lisäksi tehtäviimme kuuluu edistää hyvien menettelytapojen noudattamista finanssimarkkinoilla ja yleisön tietämystä finanssimarkkinoista.

Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

https://www.suomenpankki.fi/fi/suomen-pankki/ura/kesatyoblogi/

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA