(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö opiskelijalle Finanssivalvonnan Vakuutusvalvonnassa
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Kesätyö opiskelijalle Finanssivalvonnan Vakuutusvalvonnassa

Haemme


KESÄTYÖNTEKIJÄÄ


vakuutusvalvontaan liittyviin tehtäviin.

Työskentelet yhdessä osaston muiden asiantuntijoiden – esimerkiksi vastuuvalvojien, lakimiesten ja matemaatikkojen kanssa – heidän työtään tukien. Teet töitä myös itsenäisesti sinulle annettujen tehtävien parissa. Tarkemmin tehtävät määräytyvät koulutuksesi ja osaamisesi perusteella, ja saat myös mahdollisuuden vaikuttaa omaan tehtävänkuvaasi.

Sinulla on sopiva korkeakoulututkinto loppusuoralla, esimerkiksi vakuutustieteestä. Hallitset hyvin tavallisimmat toimisto-ohjelmat (Outlook, Word, PowerPoint, Excel). Olet oma-aloitteinen ja etsit aktiivisesti parhaita ratkaisuja. Olet myös tottunut työskentelemään niin yksin kuin isommassakin porukassa etkä hätkähdä muuttuvia tilanteita. Suomen kielen lisäksi hallitset englannin kielen sekä pärjäät ruotsin kielellä.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä finanssialan kannalta keskeisessä viranomaisessa. Mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi meillä on tarjota sinulle kannustavat ja tukea antavat kollegat.

Finanssivalvonnassa ja Suomen Pankissa ahkeroi kymmeniä kesätyöntekijöitä, joiden kanssa pääset verkostoitumaan kesän aikana. Tutustu myös aikaisempien vuosien kesätyöntekijöiden blogeihin.

Kesätyö on määräaikainen ajoittuen 11.5.–13.9. ja sen kesto on noin 3 kuukautta tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Tule mukaan kehittyvään Vakuutusvalvontaan!

Kiinnostuitko? Lisätietoja antavat
• Työeläkelaitokset-toimiston toimistopäällikkö Mikko Kuusela, p. 09 183 5525 tai mikko.kuusela(at)finanssivalvonta.fi.
• Vahinko- ja henkivakuutustoimiston toimistopäällikkö Teija Korpiaho, p. 09 183 5528 tai teija.korpiaho(at)finanssivalvonta.fi.