(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Operator Deliveries
Telia

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin Helsinkiin Operator Services osastolle, Deliveries-tiimiin ja vietä elämäsi kesä Telialla!

Kesätyöpaikka meillä tarkoittaa monelle räjähtävää lähtölaukausta koko uralle, sillä yli kolmasosa kesätyöntekijöistämme jatkaa työskentelyä meillä kesän jälkeenkin. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja varmista paikkasi ajoissa!

Deliveries-tiimissä tehtäviisi kuuluvat tiivis yhteistyö suomalaisten ja kansainvälisten teleoperaattoreiden kanssa ja pääset tekemään samoja vaativia tietoliikenneyhteyksien toimituksia kuin muutkin tiimissämme. Tehtäviin kuuluu mm. tilausten vastaanotto ja tarkistus, sekä palveluiden toimittaminen eri tietojärjestelmien avulla.

Olet tiiviisti yhteydessä asiakkaisiin ja seuraat aktiivisesti toimitustesi tilannetta yhteistyössä kotimaisten- ja pohjoismaisten sidosryhmien kanssa, että voit antaa asiakkaille säännöllisesti tilannetietoa toimituksen etenemisestä ja osaat vastata erilaisiin esiin tuleviin kysymyksiin.

Miksi sinun kannattaa hakea juuri meille?

Telia on kasvun paikka - kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat, opit ja kehityt ammattilaisena esimerkiksi työskentelemällä alasi huippuasiantuntijoiden kanssa tai nostamalla roolisi uudelle tasolle kokeilukulttuurimme hengessä. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä. Jotta sinun on helppo yhdistää se tärkein eli vapaa-aikasi mutkattomasti työhön tarjoamme sinulle kilpailukykyisiä työsuhde-etuja ja modernit työvälineet, joiden avulla teet sekä työstäsi että arjestasi juhlaa, joustavasti. Meidän tiimissämme pystyt omalla työlläsi vaikuttamaan asiakkaiden kokemaan laatuun Telian tietoliikennepalveluiden osalta ja saat kokemusta kansainvälisestä työstä, sekä ymmärrystä tietoverkoista.

Toivomme kesätyöntekijöiltämme

  • sujuvia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi, ruotsin kielitaito on eduksi
  • teknilliseen tutkintoon tähtääviä opintoja
  • oma-aloitteisuutta, aktiivisutta ja tiimihenkisyyttä
  • sinulla on halua, sekä kykyä pysyä sovituissa aikatauluissa
  • sammumatonta janoa oppia uutta ja loistaa paikoin hektisessäkin arjessa
  • otat rohkeasti asioista selvää, luot uusia kontakteja
  • olet järjestelmällinen ja kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn ja haluat kehittyä aina vain paremmaksi
  • kykyä asettua asiakkaan osaan ja halua luoda unohtumattomia asiakaskohtaamisia
  • kykyä omaksua nopeasti erilaisten tietojärjestelmien käyttö
  • pystyt pääsääntöisesti työskentelemään arkisin 2.5-30.8.2019 liukuvan työajan puitteissa klo 7-17 , yksittäisiä vapaapäiviä voit toki tarvittaessa pitää.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi 28.2.2019 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Lahtinen, 0400 950919  ti 12.2 klo 10-12 ja 25.2 klo 12-15, sekä Riku Krannila, 040 3026244 pe 15.2 klo 12-15 ja ke 20.2 klo 13-15

Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.