(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ Operaattori/data-analysoija (Espoo/Jyväskylä)
Ramboll

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2018

Haemme MacGyveria Road Survey Technology - yksikköömme Espooseen tai Jyväskylään. Yksikkömme tuottaa erilaisia tietoja liikenneväylien palvelutasosta ja – kunnosta. Tärkeimmät tehtäväsi ovat laserskannerilla tai laserkeilaimella mittaaminen sekä mittaustulosten jatkojalostus/analysointi yhdessä muiden yksikössä olevien kanssa. Lisäksi monipuolisiin tehtäviisi voi esimerkiksi kuulua tietopalvelumme ja/tai tiestötieto Appimme kehitys ja korjausvelkalaskelmat. Yksikkömme hankkeet ja projektit ovat pääasiassa kaupunkien, ELY-keskuksien ja Liikenneviraston eri mittaus- ja asiantuntijatehtäviä. Tiestömittaus-yksikössämme pääset kokemaan lasermittauksia ja asiantuntijatehtäviä laidasta laitaan – pienistä paikallisista projekteista aina valtakunnan kärkihankkeisiin asti.

Odotamme
Olet esim. DI, RI tai Ins. AMK-opiskelija. Tärkeintä on, että sinulla on tekninen kiinnostus ja kyky työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä. XLSX, SQL, GPS -lyhenteet eivät ole sinulle vieraita. Positiivinen asenne on yksi parhaista puolistasi. Sinulla on ajokortti (B). Olet kiinnostunut tekniikasta, olet aktiivinen, haluat kehittää itseäsi ja pidät haasteista. Pystyt kantamaan vastuun omasta panoksestasi ja työskentelemään myös paineen alla. Englannin kieli sinulla on sujuva, ruotsin kieli katsotaan eduksi. Et pelkää matkustamista (Pohjoismaat) ja pidemmätkin työmatkat sopii.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 17.02.2019. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Lisätietoja tehtävästä antaa Mikael Sulonen, 040 486 5995.