(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, Operaatio- ja logistiikkakoordinaattori, NEOT Group, Helsinki
NEOT Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2021
Haluatko päästä osaksi yhtä Suomen innostavammista työpaikoista? Arvostatko haasteita ja vastuuta kesätöissä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Operaatio- ja logistiikkakoordinaattori!

Etsimme sinua
Studentwork hakee asiakkaalleen NEOT Groupille Operaatio- ja logistiikkakoordinaattoria Kampissa sijaitsevaan toimipisteeseen. Tässä tehtävässä työllistyt Studentworkin kautta NEOT Groupille määräaikaiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen. Aloitus tehtävässä on toukokuun alussa, ja kesätyö kestää elokuun loppuun saakka.

NEOT Group harjoittaa öljy- ja biotuotteiden tukkukauppaa. Suuret pohjoismaiset huoltamoketjut St1, ABC ja Shell saavat meiltä polttoaineensa. Toimitamme vuosittain n. 7 miljardia litraa liikennepolttonesteitä n. 2000 asemalle, jälleenmyyjien kautta polttoöljyä sadoille tuhansille kodeille ja yrityksille sekä merkittäviä määriä polttoaineita laivoihin ja ilmailuun. NEOT Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli n. 5 miljardia euroa. Emoyhtiön NEOT Oy:n omistavat SOK ja St1 Nordic Oy.

NEOT on aktiivinen toimija merikuljetuksissa. Operoimme laivoja maailmanlaajuisesti mutta päätoiminta-alueemme on Itämeri. Kuljetamme bensiinejä, dieseleitä, erilaisia tuotekomponentteja sekä muita kirkkaita öljytuotteita.

Laiva- ja lastioperaatioista vastaavassa tiimissä tehtäviisi kuuluu logistiikka- ja koordinointitehtävät. Laivaoperaatioissa ohjeistat laivoja sekä terminaaleja, käyt läpi ja hyväksyt tekniset listat sekä ohjeistat laivan lastauksen sekä purkamisen. Seuraat koko operaatiota, pidät sidosryhmät ajan tasalla ja langat käsissäsi. Lastioperaatioissa tarkistat lastin laadun ja ohjeistat tarkastajia sekä huolehdit tullaukset. Lisäksi tarkastat ja maksat rahtilaskuja, laadit lastisopimuksia sekä hoidat laskutusta.

Tehtävä vaatii numerotarkkuutta sekä näppäryyttä järjestelmien kanssa. Ympärilläsi on tiimi, mutta tässä kesätyössä saat aidosti ottaa myös itsenäistä vastuuta. Kyky havainnoida isoja kokonaisuuksia on välttämätön, mutta toivomme myös intoa ja motivaatiota rutiinitehtävien hoitamiseen huolella. Lisäksi arvostamme kykyä toimia paineen alla: jatkuvat muutokset sekä tietynlainen epävarmuus kuuluvat toimenkuvaan.

Toivomme sinulta
  • Soveltuvia kaupallisen alan opintoja (opinnot puolivälissä tai loppuvaiheessa)
  • Tarkkuutta ja kykyä hahmottaa suuria kokonaisuuksia
  • Luotettavuutta ja halua ottaa vastuuta
  • Tiimityötaitoja ja halua työskennellä osana tiimiä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
Tarjoamme sinulle
  • Haasteellisen ja vaihtelevan työtehtävän
  • Kattavan perehdytyksen ja tiimin tuen
  • Kansainvälisen ja dynaamisen työilmapiirin
  • Ammattitaitoiset kollegat ja hyvän tiimihengen
  • Puitteet oman ammattitaidon ja uran kehittämiselle
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 9.2.2021, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (marjukka.laakso@studentwork.com).

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Studentworkilla uskomme, että työssä menestymiseen ei välttämättä aina tarvita pitkää työkokemusta, vaan pehmät taidot ja halu kehittyä kantavat pitkälle. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu persoonallisuusarviointi, joka kartoittaa roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa lyhyemmänkin työkokemuksen omaavia osaajia tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kautta hakiessasi saat tekemääsi persoonallisuusarvointiin perustuvan henkilökohtaisen palauteraportin myös itsellesi myöhempää käyttöä varten. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Studentwokilla että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Studentworkista
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana.
Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja.

Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!