(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö OP-Palveluiden kehitysyksikössä, kokoaikainen, Oulu
OP-Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020
Etsitkö kesätöitä kehittäjän tehtävistä? Oletko valmis ottamaan urasi mahdolliset ensiaskeleet mielenkiintoisissa kesätyötehtävissä ammattilaisten tukemana? Kiinnostaako sinua olla mukana kehittämässä alati digitalisoituvaa pankkimaailmaa? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme kesätyöntekijä OP-Palveluille!


Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme OP-Palveluille tulevaisuuden huippuosaajia kesän 2020 ajaksi Oulun kehitysyksikköön web- ja mobiilikehityksen sekä testauksen pariin. Tehtävä on kokoaikainen. Kesätyöntekijänä voit toimia web-kehittäjänä, mobiilikehittäjänä (Android/iOS) tai testaajana. Kesätöiden ajankohta sijoittuu toukokuusta elokuun loppuun ja tilanteen mukaan tehtävässä voi olla mahdollista jatkaa myös syksyllä jälkeen. Työtehtävät sijaitsevat Oulussa Elektroniikkatiellä.

Pystyt itse vaikuttamaan kesätyön sisältöön omien kiinnostuksen kohteiden ja intressiesi pohjalta. Tuo siis hakemuksessa selkeästi esille, minkä parissa haluaisit työskennellä ja mihin sinulla on annettavaa. Esimerkkejä työssä käytettävistä ohjelmointikielistä ovat React, HTML ja CSS. Backend-puolella Java ja NodeJS ovat keskiössä päivittäisessä tekemisessä. Suureksi eduksi katsottavaa on Cloud-puolen tuntemus, joten mainitsethan hakemuksessa, mikäli sinulla on AWS-osaamista! Mikäli työskentelet puolestaan uusien liiketoimintojen kehittämisen parissa OP Labissa, käyttöösi puolestaan voi tulla Java, Python, Javascript ja/tai Swift.

OP-Palveluiden tuotekehitysyksikössä kehitetään, tuotetaan ja ylläpidetään OP:n sähköisiä palveluita. OP:lla luodaan uudenlaisia ja älykkäitä palveluita, joilla taataan asiakkaille ylivertainen kokemus sähköiseen taloudenhoitoon. OP haluaa olla johtava ja vetovoimaisin finanssialan toimija Suomessa, jonka yrityskulttuurin ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet heidän osuustoiminnallisen menestyksensä läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös OP:n tulevaisuuden kulttuurin vahvin kulmakivi. Lue lisää OP:sta ja heillä työskentelystä täällä: https://www.op.fi/op-ryhma/ura-oplla/toissa-meilla

Pääasialliset tehtäväsi painottuvat roolisi mukaan joko
  • Full Stack tai Frontend web-kehitykseen,
  • Mobiilikehitykseen (Android/iOS) tai
  • Ohjelmistotestaukseen

Odotamme sinulta
  • Soveltuvaa opiskelutaustaa (ammattikorkeakoulu/yliopisto-opiskelija tai vastavalmistunut)
  • Harrastuneisuutta ja konkreettisia näyttöjä projekteista
  • Saumattomia tiimityöskentelytaitoja sekä aktiivista ja oma-aloitteista työotetta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
  • Kerryttää arvokasta työkokemusta suuressa yrityksessä
  • Päästä työskentelemään Suomen tunnetuimman pankin tuotekehityksen parissa
  • Kannustavan työyhteisön tuen

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kassa. Viimeinen hakupäivä on 09.02.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on toukokuussa 2020.

OP-Palvelut toteuttaa kesän 2020 rekrytoinnit yhteistyössä Studentworkin kanssa. Tiesitkö, että harrastuneisuus on paras tapa vakuuttaa meidät osaamisestasi? Liitä hakemukseesi GitHub-profiili, portfolio tai vaikkapa itse kehittämäsi mobiilipalvelu ja saat taatusti huomiomme! Hakuprosessissa ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan Studentworkin toimesta. Tämän lisäksi järjestetään toinen haastattelukierros, jolloin pääset keskustelemaan OP-Palveluiden esimiehen kanssa sekä tutustumaan lähemmin OP-Palveluiden toimintaan!

Lisätietoja työtehtävistä ja rekrytointiprosessista antaa tiistaisin ja torstaisin klo 14-15 välisenä aikana rekrytoijat Anni Keränen p. 046 920 0308 ja Anna-Leena Kontio p. 040 940 2481. Voit tiedustella tehtävistä myös sähköpostitse. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@studentwork.com. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut.

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.