Kesätyö Oomi Energialla (etätyömahdollisuus)
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Haemme energisiä MYYNTIAGENTTEJA Teleperformancelle Oomi Energian sähkömyynnin pariin! 

Toimeksiantaja:

Teleperformance on maailman johtava ulkoistettuja palveluita tuottava yritys, jonka erityisalaa on monikanavaisen asiakaskokemuksen johtaminen ja tuottaminen. Teleperformancen palveluihin kuuluvat erilaiset asiakaspalveluratkaisut, tekninen tuki, myynti sekä perinnän palvelut. Teleperformance perustettiin Pariisissa vuonna 1978. Yritys työllistää yli 300 000 työntekijää lähes 80 maassa, tarjoten palvelua 265 kielellä.

Työtehtävän kuvaus

Tehtävänäsi on kontaktoida Oomi Energian uusia ja vanhoja asiakkaita puhelimitse ja kartoittaa kuluttajapuolen asiakkaiden tarpeet sähkösopimuksen päivittämiselle sekä tarjota heille sopivaa energiaratkaisua. Työsi tukena on laadukkaat asiakasrekisterit ja työskentelyvälineet. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo. 09.00 - 17.00 välille. Töitä voi tehdä osa-aikaisesti (30h/vko) tai täysipäiväisesti (37,5h/vko). Työtä voidaan tehdä etänä kotoa käsin tai Tampereen keskustassa sijaitsevalta viihtyisältä toimistolta käsin. Huomioithan, että etätyöntekijöillä on oltava kotona langallinen nettiyhteys ethernet-kaapeleineen työsuhteen alkaessa!


Voit aloittaa tehtävässä joustavasti kesä- tai heinäkuun aikana. Toivomme, että pystyt työskentelemään vähintään kesäkuukausien (kesä, heinä, elo) ajan, mutta olemme joustavia työsuhteen keston osalta. Kesätöiden jälkeen on olemassa mahdollisuus jatkaa työsuhdetta.


Työssä menestyy henkilö, joka on sosiaalinen, tavoitteellinen ja pitää ihmisten kanssa keskustelusta. Hektiset työpäivät edellyttävät hyvää paineensietokykyä sekä hyviä ongelmanratkaisutaitoja. Teleperformancella pääset osaksi viihtyisää työyhteisöä sekä kannustavaa tiimiä.

Teleperformancella työskentelevien myyntiagenttiemme mukaan parasta tässä työssä on avoin ilmapiiri, huikeat kollegat sekä etenemismahdollisuudet. Myös erilaiset myyntikilpailut on koettu motivoiviksi.

Toivomme sinulta:

- Myyntihenkisyyttä ja luontevaa ongelmanratkaisukykyä
- Hyviä tietokoneen peruskäyttötaitoja ja nopeaa oppimiskykyä
- Sujuvaa suomen kielen taitoa
- Katsomme eduksi aiemman työkokemuksen myyntityöstä

Tarjoamme sinulle:

- palkallisen perehdytyksen
- Monipuoliset työtehtävät
- Joustavan työvuorosuunnittelun
- Mahdollisuuden etätyöhön tai viihtyisät toimistotilat Tampereen keskustassa
- Motivoivan bonusjärjestelmän

Kiinnostuitko? Hae nyt, sillä etenemme haussa jo hakuaikana! Tarvitsemme ainoastaan päivitetyn CV:si. Tehtävään pääset hakemaan oheisesta linkistä. Jos sinulle jäi kysyttävää soita numeroon 050 537 4289.

Toimeksiantajan kuvaus

Teleperformance-konserni on tarjonnut ensiluokkaisia asiakaskokemuksia jo vuodesta 1978 lähtien. Tällä hetkellä Teleperformance on maailman johtavin contact center-palveluiden toimittaja ja toimii maailmanlaajuisesti 80:ssä eri maassa.  

-Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.-

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465879
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite