(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Online-tuottaja
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Haemme online-tuottajaksi kesätyöntekijää Elisan sosiaalisen median kanavien toimenpiteiden koordinointiin Helsingin Pasilaan.

Kesätyöntekijä osallistuu viestinnän ja markkinoinnin online-tiimissä websivujen ja sosiaalisen kanavien käytön analysointiin ja niiden rutiineihin. Työssä opit sosiaalisen median keskeisistä työkalut ja kanavat (erityisesti Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Snapchat, Youtube) sekä niiden seurannasta ja tulosten mittaamisesta. Työhön voi sisältyä myös online-projekteihin ja kehitykseen osallistumista riippuen valitun henkilön digitaalisen markkinoinnin osaamisesta. Tehtävässä toimitaan yhteistyössä oman yksikön, liiketoiminnan ja digi-/mediatoimiston kanssa sosiaalisen median toimenpiteissä ja koordinoidaan keskitetysti sosiaalisen median julkaisuja Elisassa.

Menestyäksesi tehtävässä sinulta toivotaan jonkinlaista kokemusta ja näyttöä kiinnostuksesta sosiaalisen median kanaviin, onlineen ja analytiikkaan. Opiskelet tällä hetkellä esimerkiksi tradenomiksi tai medianomiksi. Viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Tehtävän kesto on kesäkuun alusta elokuun loppuun.

Tarjoamme sinulle huikean mahdollisuuden päästä kurkkaamaan ison yrityksen onlineviestinnän ja markkinoinnin kulisseihin asiantuntevien ja rentojen työkavereiden tukemana. Elisa on lisäksi yksi Suomen parhaista työpaikoista, jossa joustavuus, vastuu, loistava esimiestyö ja elisalaisten hyvinvointi on aina kärjessä. Tutustu tästä lisää Elisaan ja elisalaisiin!


Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian täyttämällä hakulomake. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Marika Majamäki (marika.majamaki@elisa.fi).