(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Omaguru-asiantuntija (Tampere/Kokkola)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2018

Kiinnostaako mahtava kesätyöpaikka Suomen parhaimpiin kuuluvassa yrityksessä? Haluatko auttaa ihmisiä digitalisoituvassa maailmassa?

Hienoa, sillä silloin saatat olla kiinnostunut kesätyöpaikasta Omaguruna! Omagurussa tarjoamme asiakkaille markkinoiden asiakaskeskeisimmän avun elämyksellisellä ja mieleenpainuvalla tavalla. Kasvumme perustana on Gurujen asiakasymmärryksen, ammattitaidon ja vuorovaikutustaitojen jatkuva kehittyminen. Trevetuloa mukaan kasvamaan kanssamme!

Omaguruna tavoitteenasi on palvella asiakkaita Omagurun palvelukonseptin mukaisesti. Tuet omalla tekemisellä tiimin onnistumista tavoitteessa sekä osallistut aktiivisesti tiedon jakamiseen ja muiden auttamiseen.

Omaguru-asiantuntijana menestyminen edellyttää sinulta reipasta työotetta ja sopivaa komboa seuraavia asioita:

  • rohkeutta ja uteliaisuutta oppia uutta sekä panostaa omaan kehittymiseen
  • hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot
  • harrastuneisuutta tietotekniikka-asioissa
  • hands-on -osaamista pulmatilanteiden ratkaisemisesta
  • sydäntä, joka sykkii tiimihenkeä

Tarjoamme sinulle kunnon perehdytyksen sekä asiansa osaavat, rennot ja sparrailevat työkaverit. Meillä on vahva yhdessä tekemisen ja oppimisen kulttuuri. Moni kesätyöläinen on jatkanut esimerkiksi osa-aikaisena kesän jälkeen ja jääneet kehittämään uraansa meillä.

Kiinnostuitko? Lisäkysymyksiin antaa vastauksia mielellään Omagurun aluepäällikkö Tero Marjamaa, 045 6700102 tai tero.marjamaa@elisa.fi.