Kesätyö, Ojala Group, Sievi
Go On Ylivieska

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Asiakasyrityksemme Ojala Group on sopimusvalmistuksen edelläkävijä. Heillä on lähes 60 vuoden kokemus vaativista asiakasprojekteista. Asiakkaana ovat eri teollisuudenalojen laite- ja konevalmistajia. Palvelut kattavat haastavat järjestelmätoimitukset, kokoonpanot, mekaniikan valmistuksen, sekä tuotteen elinkaaren tukipalvelut. Vuosikymmenten aikana kertynyt kokemus on tehnyt heistä huippuammattilaisia mekaniikan valmistuksessa, kokoonpanoissa sekä järjestelmätoimituksissa. Ojala Group kuuluu Leden Group -konserniin.

Haemme nyt hyvällä työasenteella olevia reippaita KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ tehtaan monipuolisiin työtehtäviin. Aiempi työkokemus tai koulutus metallialalta/kokoonpanotöistä katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea asenteesi työn tekemiseen ratkaisee! Työtehtäviin saat hyvän ja kattavan perehdytyksen, joten innokas ja oppivainen ote tehtävien omaksumisesta on tärkeintä.

Kesätyösi voi olla tehtaalla:

- kokoonpanija

- maalaamotyöntekijä

- lattalinjatyöntekijä

- pem -koneenkäyttäjä

- lähettämötyöntekijä

- tuote- sekä lopputarkastaja 

Työt alkavat huhti-kesäkuussa ja kestävät kesäkauden elo-syyskuun loppuun. Työ voi jatkua pidemmälle syksyyn, joten ilmoita minne saakka voit tehdä töitä. Työ on kokoaikaista 2-vuorotyötä. Palkkaus on osaamisesi/ teknologiateollisuuden tes mukainen. Työstä voit saada kesätyön useammalle kesälle jatkossakin!

Saat käyttöösi Go On Henkilöstöetuohjelman edut sekä Ojala Akatemian verkkoperehdytyksen käyttöösi koko työsuhteesi ajan. Lisäksi paikallisen palvelun kätevyyden.

Jos kiinnostuit, laita rohkeasti hakemuksesi heti tulemaan, me otamme sinuun yhteyttä ja kerromme tarvittaessa lisää työtehtävistä! Ilmoita hakemuksessasi, milloin voit aloittaa työt ja voitko jatkaa töitä vielä kesäkauden päätyttyä.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja valintoja tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.                                                    Lisätietoja Sanna Laitala 0400 385 010 sanna.laitala@go-on.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1549351
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Sievi