Kesätyö: Ohjaajia / lähihoitajia Espooseen

Aspa Palvelut Oy
Tietoa tehtävästä

TERVETULOA KESÄTÖIHIN MEIDÄN TIIMIIN ASPA-KOTI VILLA HUVIIN!

Aspa-koti Villa Huvi sijaitsee Kaitaalla, Etelä-Espoon kauniissa ympäristössä meren läheisyydessä. Tarjoamme tehostettua palveluasumista kehitys- ja vaikeavammaisille nuorille. Villa Huvissa asuu yli 18-vuotiaita nuoria aikuisia, jotka tarvitsevat vahvaa apua ja tukea kaikissa päivittäisissä toiminnoissa sekä hoitoa ja huolenpitoa henkilökohtaisissa asioissa niin kotioloissa kuin kodin ulkopuolella. Jokaisella asiakkaalla on oma kotinsa, mutta myös mahdollisuus viettää aikaa yhteisissä tiloissa.

Haemme lähihoitajiia ja lähihoitaja-opiskelijoita kesäsijaisiksi ajalle 1.5 - 30.9.2021. Työsuhteet ovat kokoaikaisia ja työtä tehdään kolmessa vuorossa, myös viikonloppuisin. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Ohjaajan työ on monipuolista avustamista, ohjaamista ja tukemista kunkin asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Sinun tehtäväsi on tämän tuen tarjoaminen ja arjen toiminnassa avustaminen. Meillä tilanteisiin on tärkeä mukautua asiakkaita kuunnellen.


TARJOAMME SINULLE työpaikan kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä, ammattitaitoisen ja motivoituneen työyhteisön, mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää osaamistasi ja lähiesimiehen tuen työssäsi.

Mukavan työn lisäksi tarjoamme hyvät edut: Työterveyshuoltomme on lakisääteistä laajempi, ja työhyvinvointia tuemme mm. liikunta- ja kulttuuriedulla sekä vuosittaisilla tyky-päivillä. Palkkauksessa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

EDELLYTÄMME SINULTA

- lähihoitajan tutkintoa (tai vähintään 2/3 tutkinnosta suoritettuna)

- rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin

Lisäksi edellytämme sinulta sitoutumista Aspan arvoihin sekä henkilökeskeiseen toimintatapaan. Eduksi katsomme ensiapukoulutuksen, hygieniapassin, lääkehoidon koulutuksen sekä kokemuksen vammaistyöstä.

Hakuaika päättyy 23.04.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tiina Apajasaari p. 040 831 8750.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 23.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Palvelupäällikkö Tiina Apajasaari p. 040 831 8750

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta