Kesätyö: Ohjaaja Helsinkiin

Aspa Palvelut Oy
Tietoa tehtävästä

Haemme ohjaajaa kesäksi Helsingissä sijaitsevaan Aspa-koti Koivurinteeseen. Tarjoamme sinulle kokoaikaisen määräaikaisen kesätyön 1.6.-31.8.21. Työvuorot sijoittuvat aamuvuoroihin, arkipäivisin.

Ohjaajan työ on monipuolista avustamista, ohjaamista ja tukemista kunkin asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Sinun tehtäväsi on tämän tuen tarjoaminen ja arjen toiminnassa avustaminen. Meillä tilanteisiin on tärkeä mukautua asiakkaita kuunnellen.

TARJOAMME SINULLE
työpaikan kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä, ammattitaitoisen ja motivoituneen työyhteisön, mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää osaamistasi sekä lähiesimiehen tuen työssäsi.

Mukavan työn lisäksi tarjoamme hyvät edut: työhyvinvointia tuemme mm. liikunta- ja kulttuuriedulla. Palkkauksessa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

EDELLYTÄMME SINULTA vähintään lähihoitajan tutkintoa (myös sosionomin tutkinto käy), rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin, oman auton käyttömahdollisuutta sekä sitoutumista Aspan arvoihin sekä henkilökeskeiseen toimintatapaan.

EDUKSI KATSOMME voimassa olevan EA-koulutuksen, hygienapassin sekä aikaisemman kokemuksen sote-alalta, erityisesti mielenterveys- ja päihdetyöstä.


Hakuaika päättyy 30.4.2021.


Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Mari Nikkola, p. 044 716 5735.

Tervetuloa kesätöihin meidän tiimiin, Aspa-koti Koivurinteeseen!

Aspa-koti Koivurinne tarjoaa tuettua asumista mm. mielenterveyskuntoutujille. Asiakkaat asuvat omissa kodeissaan eri puolilla Vantaata ja Keski-Uuttamaata. Ohjaajat tekevät asiakastyötä asiakkaan arvoja ja kotia kunnioittaen. Asiakas on tarjoamamme palvelun keskiössä ja hän saa yksilöllistä, juuri hänelle räätälöityä palvelua, tukea ja apua.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 30.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Vastaava ohjaaja Anni Pitkänen, p. 040 182 2818

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta