(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Network Specialist Trainee
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Me Elisan tuotannon Deliveries and Logistics -tulosyksikön Corporate Service Operations -osastolla huolehdimme puhe-, tietoliikenne- ja tietoturvapalveluiden toimittamisesta ja ylläpidosta yritysasiakkaille. Haemme nyt tiimiimme Helsinkiin, Tampereelle ja Kotkaan reippaita ja oppimishaluisia kesätyöntekijöitä Network Specialist Trainee -nimikkeellä.

Tehtävässä pääset osallistumaan yritysasiakkaiden tietoverkkopalveluiden operointiin. Tiimimme eri toimipisteissä työskentelee ympäri vuorokauden huolehtiakseen siitä, että asiakkaillamme on kaikki palvelut kunnossa sekä toimitettuna sovittuna ajankohtana. Kesätyöntekijänä työaikasi on kuitenkin pääasiallisesti normaalia toimistotyöaikaa.

Koska vauhti on välillä kova, arvostamme järjestelmällistä ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä haastavissakin tilanteissa. Suhtaudut työhösi oma-aloitteisesti ja pitkäjänteisesti, sekä kykenet muodostamaan hajallaan olevasta tiedosta kokonaisuuksia. Kohtelemme asiakasta kuin hän olisi osa tiimiä, joten on tärkeää, että olet asiakaspalveluhenkinen ja loppuun asti tiimipeluri.

Tehtävässä menestyminen edellyttää että sinulla on kokemusta tietoverkkojen operoinnista, sekä vankkaa osaamista mm. seuraavista osa-alueista:

  • Operointikokemusta Ciscon, Huawein sekä HPE:n verkkolaitteista
  • Soveltuvia opintoja (CCNA/CCNP tai vastaava)
  • Modernien tietoliikennetekniikoiden tuntumusta
  • Sujuvaa suomen ja  englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Luontevat kommunikointitaidot asiakkaiden parissa
  • Halukkuutta puhelinpalvelutyöhön

Tarjoamme sinulle paitsi näköalapaikan alansa edelläkävijäyrityksen liiketoimintaan sekä erinomaiset koulutus- ja etenemismahdollisuudet, myös joustavan ja inspiroivan työympäristön, mukavat ja asiantuntevat työkaverit, loistavan esimiehen sekä herkulliset henkilöstöedut. Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit tutustua tarkemmin Elisaan ja meihin elisalaisiin. Kurkkaa myös10 hyvää syytä tulla Elisalle töihin.

Voit työskennellä Helsingissä, Tampereella tai Kotkassa. Lisätietoja tehtävästä tarjoaa Kristian Brander, Joonas Rosenblad ja Jyrki Moisio (etunimi.sukunimi@elisa.fi).

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, koska täytämme paikat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä! Liitä hakemukseesi myös mahdollinen opintosuoritusotteesi.