(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö myyntineuvottelijana
A-lehdet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Kiinnostaisiko sinua kesätyö myynnin parissa? Tarjoamme työn, jossa voit vaikuttaa palkkatasoosi.

Etsimme myyntineuvottelijoita kesätöihin omiin myyntitoimistoihimme Alavukselle, Helsinkiin, Jyväskylään, Nokialle, Saarijärvelle, Seinäjoelle, Tampereelle ja Sastamalaan.

Meille tullessasi asenne ja into ratkaisevat, myyntityöhön saat kattavan perehdytyksen. Myyntineuvottelijan työssä yksikään päiväsi ei ole samanlainen. Kohtaat päivittäin puhelimitse asiakkaitamme ja autat asiakkaita valitsemaan heille parhaiten sopivat lehdet. Pääset myymään laadukkaita suomalaisia aikakauslehtiä, kuten Apu, Avotakka, Kauneus & Terveys, Demi, Eeva, Kotivinkki ja Tuulilasi. Lehtiemme lukijoista yli 80 % haluaa lehtensä kotiin kannettuna. Työsi on itsenäistä, mutta saat tukea mukavilta ja kannustavilta työkavereilta sekä esimiehiltä.

Miksi kesätöihin A-lehtiin?

Aluksi riittää, että sinulta löytyy innostunut asenne myynnin tekemiseen, rohkeutta ihmisten kohtaamiseen sekä hyvä suomen kielen taito. Me perehdytämme sinut ja annamme koulutusta puhelinmyyntityössä menestymiseen. Saat meiltä arvokasta kokemusta myynnistä ja asiakkaiden kohtaamisesta, joita voit kenties hyödyntää esimerkiksi opinnoissasi. Lisäksi opit sosiaalisia taitoja, joista sinulla on myöhemmin hyötyä työelämässä.

Työpäiväsi on kuusituntinen, pääsääntöisesti klo 9.00 - 15.00. Työskentelet maanantaista perjantaihin, halutessasi myös lauantaisin. Sovimme kanssasi henkilökohtaiset työajat ja toivomasi lisätunnit, jotka mahdollistavat lisäansiot. Aikaa jää myös elämäsi muille tärkeille asioille.

Kahdesti kuukaudessa maksettavan palkan suuruuteen vaikutat myynnilläsi itse. Takaamme sinulle alusta alkaen vähintään 11,36 euroa tunnissa, peruspalkan lisäksi pystyt kasvattamaan ansiotasi provisioilla ja erilaisilla bonuksilla. Työ on hyvin palkattua: kokoaikaisena palkka on keskimäärin 2 500 euroa kuukaudessa, parhaat ansaitsevat jopa 5 000 e/kk.

Lisätietoja kesätyöstä myyntineuvottelijanamme saat numerosta 050 414 4330. Rekrytointi on jo alkanut, toimi pian!

Hakemuksesi voit lähettää osoitteeseen rekrytointi@a-lehdet.fi. Lisää hakemukseesi tieto ”kesätyö” ja toimisto, jonne haet.

Tutustu A-lehtiin työnantajana:

https://youtu.be/6UuVQ8d3SgA

https://vimeo.com/325424082/f08980d51e

https://www.a-lehdet.fi/tyonhakijalle/tule-myyntineuvottelijaksi