(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö myyntineuvottelijana Saarijärvellä
A-lehdet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Haetko kesäksi töitä? Miten olisi työ, jossa voit vaikuttaa palkkatasoosi?

Etsimme myyntineuvottelijoita kesätöihin A-lehtien omaan myyntitoimistoon Saarijärvelle.

Myyntineuvottelijan työssä yksikään päiväsi ei ole samanlainen. Kohtaat päivittäin puhelimitse asiakkaitamme ja autat heitä valitsemaan heille parhaiten sopivat lehdet. Myyt laadukkaita suomalaisia aikakauslehtiä, kuten Apu, Avotakka, Kauneus & Terveys, Demi, Eeva, Kotivinkki ja Tuulilasi. Lehtiemme lukijoista yli 80 % haluaa lehtensä kotiin kannettuna. Työ on itsenäistä, mutta saat tukea mukavilta ja kannustavilta työkavereilta sekä esimiehiltä.

Miksi kesätöihin A-lehtiin?

Aluksi riittää, että sinulta löytyy innostunut asenne myynnin tekemiseen, rohkeutta ihmisten kohtaamiseen sekä hyvä suomen kielen taito. Me perehdytämme sinut ja annamme koulutusta puhelinmyyntityössä menestymiseen. Saat meiltä arvokasta kokemusta myynnistä ja asiakkaiden kohtaamisesta, joita voit kenties hyödyntää esimerkiksi opinnoissasi. Lisäksi opit sosiaalisia taitoja, joista sinulla on myöhemmin hyötyä työelämässä.

Työpäiväsi on kuusituntinen, pääsääntöisesti klo 9.00 - 15.00. Työskentelet maanantaista perjantaihin, halutessasi myös lauantaisin. Sovimme kanssasi henkilökohtaiset työajat ja toivomasi lisätunnit, jotka mahdollistavat lisäansiot. Aikaa jää myös elämäsi muille tärkeille asioille.

Kahdesti kuukaudessa maksettavan palkan suuruuteen vaikutat myynnilläsi itse. Takaamme sinulle alusta alkaen vähintään 11,36 euroa tunnissa, peruspalkan lisäksi pystyt kasvattamaan ansiotasi provisioilla ja erilaisilla bonuksilla. Työ on hyvin palkattua: kokoaikaisena palkka on keskimäärin 2 500 euroa kuukaudessa, parhaat ansaitsevat jopa 5 000 e/kk.

Lisätietoja kesätyöstä myyntineuvottelijanamme saat numerosta 050 414 4330. Rekrytointi on jo alkanut, toimi pian!

Hakemuksesi voit lähettää osoitteeseen rekrytointi@a-lehdet.fi . Lisää hakemukseesi tieto ”kesätyö” ja toimisto, jonne haet.

Tutustu A-lehtiin työnantajana:

https://youtu.be/6UuVQ8d3SgA

https://vimeo.com/325424082/f08980d51e