(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö myyntineuvottelijana, DNA
Rainmaker

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Kesätyö myyntineuvottelijana DNA:lla

Hanki arvokasta työkokemusta yhdessä Suomen parhaista työpaikoista! 

Myyntitiimimme hakee kesätyökavereita huolehtimaan DNA:n asiakkuuksista! Seurassamme luvassa on mutkatonta työskentelyä yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön ympäröimänä. Meillä on myös mahdollisuus työskennellä etänä.

Myymäsi tuotteet koostuvat markkinoiden johtavista ja laadukkaimmista digitaalisista ratkaisuista. Annamme sinulle mahdollisuuden seurata teknologian uusimpia innovaatioita paalupaikalta sekä kehittyä toimialueen ammattilaiseksi. 

Työn esittely 

Myyntineuvottelijan työ DNA:lla on enemmän kuin työpaikka. Olet osa energistä tiimiä, joka tarjoaa puhelimitse ratkaisuja uusille asiakkaille sekä jalostaa nykyisiä asiakkuuksia kohti entistä parempaa asiakastyytyväisyyttä. Työnkuva on sekä monipuolinen että palkitseva. Oma asenteesi, pilke silmäkulmassa ja halu menestyä takaavat onnistumisen - tulos muistuttaa ahkeruuden vaikutuksesta palkkapäivänä. 

Aikaisempaa kokemusta sinulla ei tarvitse olla, koska huolehdimme perehdytyksestäsi ja onnistumisestasi.  

DNA työpaikkana 

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikennepalveluiden tarjoajista, joka on myös valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi. DNA:n puhelinmyyntiketju on myös Pohjoismaiden tehokkain. 

DNA:lla on oma valtakunnallinen matkaviestinverkko ja maan laajin valokuitupohjainen kaapeliverkko, jotka mahdollistavat laadukkaiden puhe-, data- ja TV-palvelujen tarjoamisen asiakkaille. Operaattorin kulttuurissa panostetaan työhyvinvointiin, henkilöstön kuuntelemiseen ja etenemismahdollisuuksiin. 

Työaika ja palkka 

Töitä teemme vuoroviikoin aamu- ja iltavuorossa, klo 8.45–20.30 välillä. Työpäivät ovat siis 6 tunnin mittaisia, joten sinulle jää aikaa myös vapaalle. Myös etätyöskentely on mahdollista alkukoulutuksen jälkeen. 

Palkka on minimissään 11,05 € tunnilta (ICT TES). Tuloksen huomioivalla palkitsemismallillamme myyntineuvottelijamme tienaavat keskimäärin 20 €/h. 

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten ota rohkeasti minuun yhteyttä viestillä, Whatsappilla tai soittamalla, niin jutellaan lisää 0407147994 - Riku Roivainen / riku.roivainen@rainmaker.fi

Voit myös jättää yhteystietosi kohdasta “Lähetä hakemus” tai osoitteesta https://rainmaker.fi/dna/ niin soitan perääsi. 

Tehtävän perustiedot: 

Paikkakunta: Joensuu
Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää – hae siis rohkeasti!  
Palkka: Minimissään tienaat ICT TES 11,05 e/h, mutta pohja + provisiomallilla myyjämme tienaavat keskimäärin 20 €/h